Wpisz i naciśnij enter

10 módních modelů bot pro sezónu podzim/zima 2023/24

módní boty na podzim/zimu 2023/2024

Klasika a minimalismus s nádechem extravagance jsou hlavními hesly, kterými se návrháři řídili při tvorbě svých kolekcí pro nadcházející podzim a zimu. Ve světě módy se děje hodně, nechybí odkazy na minulá desetiletí a některé trendy zmizí dřív, než si jich stačíme všimnout. Proto v našem seznamu najdete módní modely bot na podzim a zimu 2023/24, které jsou odolné vůči sezónním vlivům a zaujmou svým nadčasovým designem.

Boty na podzim a zimu 2023/24 – kotníkové boty na jehlovém podpatku

Ideální pro šaty, sukně, ale i kalhoty. Každému outfitu přidávají eleganci a unikátního charakteru. Kotníkové boty s úzkou přední částí na tenkém, výrazně zdůrazněném jehlovém podpatku jsou jedním z těch trendů, které je těžké přejít lhostejně. Ideálním doplňkem Vašeho podzimního a zimního šatníku budou ty v černé barvě s mírně vyšším svrškem. Tento model bot prakticky neopouští módní mola a skvěle se kombinuje s kabátem a koženou taškou.

Boty na podzim a zimu 2023/24 – kotníkové boty na jehlovém podpatkuBoty na podzim a zimu 2023/24 – kotníkové boty na jehlovém podpatku

Módní boty na podzim-zimu 2023/24 – kotníkové boty s masivním podpatkem

Náš další návrh umožňuje plně využít potenciál kontrastů. Modely bot s masivním podpatkem od značky Wojas jsou stále klasické a nesmírně elegantní. Díky větším podrážkám a nepravidelným tvarům účinně rozbíjejí jemné stylizace. Proto se nám budou hodit vždy, když chceme, aby náš outfit měl výrazný charakter. Můžeme je kombinovat s vypasovanými šaty, ale také s jemnými motivy, jako jsou květinové, vzdušné šaty.

Módní boty na podzim-zimu 2023/24 – kotníkové boty s masivním podpatkemMódní boty na podzim-zimu 2023/24 – kotníkové boty s masivním podpatkem

Boty na sezonu podzim-zima 2023/2024 –  originální motorkářské boty

Když už jsme u kontrastů, nelze nezmínit motorkářské boty. V nabídce Wojas najdete boty s výrazným podpatkem, zipem a tkaničkami i modely z kombinovaných materiálů a textur. Tyto boty jsou přímo stvořené pro stylizace s dlouhými trenčkoty, pro nošení v kombinaci s roláky nebo oversize kalhotami. Krásně vypadají se vzorovanými punčocháči a sukněmi v délce mini a midi. Jsou vynikající alternativou k jehlovým podpatkům a tenkým podpatkům – jejich podrážka je pohodlná a díky tomu je krok stabilní.

Boty na sezonu podzim-zima 2023/2024 –  originální motorkářské botyBoty na sezonu podzim-zima 2023/2024 –  originální motorkářské boty

Boty pro podzim 2023 – jehlové podpatky

Přestože nás nadčasové, klasické modely na jehlových podpatcích budou provázet i v nadcházející sezóně, vyplatí se udělat si v šatníku místo i pro ty se špičatou špičkou. Krásně vypadají s minimalistickými outfity, sakovými šaty nebo dámskými obleky. Módní boty pro podzim 2023 mají také ozdoby a zajímavé akcenty, takže stojí za to si alespoň jeden takový pár pořídit a začlenit jej do outfitů na speciální příležitosti.

Boty pro podzim 2023 – jehlové podpatky

Módní boty na zimu 2023/24 – mušketýrky

Charakteristické kozačky se svrškem nad kolena jsou tu s námi již několik desetiletí, ale teprve nadcházející sezóna pro ně bude skutečně přelomová. Ženy po celém světě (v čele s filmovými a hudebními hvězdami) si uvědomily, jak velké možnosti vytváření outfitů nám dávají mušketýrky! Budeme je nosit s šaty, sukněmi a přiléhavými kalhotami. Klasické modely v černé nebo hnědé barvě v kombinaci s vlněným kabátem jsou outfitem, který je těžko přejít lhostejně.

Módní boty na zimu 2023/24 – mušketýrky

Módní boty na podzim-zimu 2023/24 – kozačky s plochou podrážkou

Boty s nepravidelnou, plochou podrážkou a hladkým, nohy obepínajícím svrškem jsou tím jemným prvkem extravagance, který se nám opravdu líbí! Tento typ obuvi v sobě spojuje nenápadnou eleganci, komfort a také pohodlí, které nám umožní užít si dlouhé procházky bez ohledu na počasí. Díky výrazné, mírně zdrsněné podrážce dodávají boty navzdory své jednoduchosti stylizaci výrazný a jedinečný nádech.

Módní obuv pro podzim 2023 – mokasíny

V našem seznamu samozřejmě nemůže chybět model, o kterém se mluví již několik sezón. Mokasíny se zařadily mezi každodenní obuv a my je rádi nosíme ke kalhotám a oversize sakům. V šatníku každé milovnice nadčasové klasiky by rozhodně neměly chybět tyto boty v černé barvě na standardní ploché podrážce. Pokud se však nebojíte experimentovat, vyzkoušejte mokasíny s výrazným vyšším podpatkem nebo ty z velurové kůže.

Módní obuv pro podzim 2023 – sneakersy

Ukazuje se, že nejmódnější boty pro podzim 2023 jsou ty, které už dobře známe! Již několik sezón s oblibou začleňujeme sneakersy dámské do každodenních outfitů, včetně těch elegantních. Průlomovým okamžikem pro tyto sportovní boty bylo jistě jejich kombinování s populárními "sleep dress". Doporučujeme ty v béžové, černé nebo bílé barvě, které doplní téměř každý outfit. Za pozornost jistě stojí i modely s jemnými kovovými doplňky.

Boty na zimu 2023/24 – pohodlné chelsea boty

Tato klasická a pohodlná řada bot si získává srdce žen po celém světě. Těžko se divit! Neexistuje snad žádná stylizace, která by se nedala doplnit párem dámské chelsea boty: hodí se k šatům, kalhotám všech možných střihů, a přitom jsou neuvěřitelně pohodlné a skvěle vypadají. Nejlepší je pořídit si je v černé a hnědé barvě, které poskytnou základ pro outfity na každou příležitost.

Módní boty na podzim a zimu 2023/24 – lodičky Mary Jane

Náš seznam uzavírají boty, bez kterých si svůj podzimní šatník nedokážeme představit. Tuto sezónu budou obzvláště módní lodičky Mary Jane. V salonech a při zvláštních příležitostech se s námi budou často střetávat černé modely s přezkami, které nahradí klasické jehlové podpatky. Doporučujeme zejména modely s leskem a jemnými stříbrnými akcenty.

Styling s mušketýry na sezónu podzim/zima 2023/24
Předchozí
Styling s mušketýry na sezónu podzim/zima 2023/24
Jak čistit semišové boty? Profesionální průvodce
Další
Jak čistit semišové boty? Profesionální průvodce