Wpisz i naciśnij enter

Módní doplňky: Zvolte si kabelku s charakterem

Módní doplňky: Zvolte si kabelku s charakterem

Známé rčení "ďábel se skrývá v detailech" platí i v případě oblečení. Již dlouho je známo, že nejlepším doplněním každé stylizace jsou módní doplňky, včetně kabelek. Miniatury, propletení, prošívání, šperkový lesk... Jaké kabelky právě teď frčí? Jaké modely zvolit, abyste vypadali fenomenálně bez ohledu na příležitost? Představujeme nejdůležitější trendy a návrhy značky Wojas.

Módní doplňky - jak sladit kabelku se stylizací?

Dámské kabelky mají nejen praktické využití, ale také estetickou funkci. Jsou-li vhodně zvoleny, podtrhují charakter stylizace. Pravidlo sladit kabelku s barvou bot už dávno neplatí. Jak tedy můžeme vědět, že se sladěním kabelky s outfitem nedopustíme módního faux pas? Především při výběru módních doplňků pro svůj komplet se řiďte příležitostí. Elegantní vycházky vyžadují správné doplňky - tou správnou volbou jsou v tomto případě kabelky zdobené šperky. Koktejlové modely svým elegantním charakterem krásně podtrhnou celý outfit.

Módní stylové doplňky, včetně kabelek, by měly být také sladěny s materiálem oblečení. V tomto ohledu bude bezpečnější zachovat zdrženlivost. Jednoduché modely kabelek by se měly kombinovat se zdobnějším oblečením, zatímco lesklé modely se šperky by se měly kombinovat s minimalistickými šaty, sukněmi nebo overaly.

Jaké kabelky jsou nyní trendy? Kabelky zdobené šperky v nejzajímavějších verzích

Zejména kabelky zdobené šperky dokonale zapadají do současných trendů a mohou být dokonalým doplňkem stylizace. Můžeme je úspěšně použít jak v klasických sestavách s koktejlovými šaty, tak v minimalistických outfitech s módními overaly nebo dámskými kostýmy. Metalické povrchy, masivní řetězy, prošívání a propletení... v letošní sezóně se kabelky se šperky vyrábějí ve všech tvarech a střizích. Úžasné jsou také barvy - kromě klasické černé, nadčasové bílé a elegantní stříbrné a zlaté vládnou neonové a pastelové barvy, které dokonale odpovídají letní atmosféře. Podívejme se, jaké kabelky budou trendy v roce 2022!

Dámské kabelky - nejnovější trendy, které byste měli znát

Dámské společenské kabelky jsou vedle šperků a bot nejdůležitějšími doplňky, které doplňují večerní stylizace a stylizace pro zvláštní příležitosti. Jaké kabelky jsou nyní trendy? Představujeme modely s charakterem, které můžete využít ve svých outfitech!

1. Mini kabelky

Módními doplňky pro rok 2022 jsou především malé večerní tašky v pouzdrovém formátu. Modely ve stylu glamour jsou poměrně tuhé, mají jemně zaoblený tvar a často jsou obloženy kameny nebo korálky připomínajícími zdobené skříňky. Tato malá umělecká díla budou dokonalou tečkou stylizace pro velké akce s dlouhými šaty v hlavní roli. 

2. Kabelky s řetízkem

Nepostradatelnou součástí letní stylizace pro zvláštní příležitosti jsou dámské kabelky - nejnovějším trendům dominují klasické modely s kovovými detaily místo klasického řemínku. Módní kabelky s řetízkem odkazují na glamour styl, a proto se tak dobře hodí ke koktejlovým soupravám. Lze je nosit buď v ruce pomocí ozdobného řetízku, nebo přehozené přes rameno pomocí délkově nastavitelného popruhu. 

3. Metalické tašky

Do současných trendů dokonale zapadají také metalické společenské dámské kabelky vyrobené z lícové kůže. Nejenže skvěle oživí formální stylizace, ale jsou také praktickým doplňkem, do kterého se vejdou nejpotřebnější drobnosti. Módní doplněk stylizace upoutá pozornost originálním zpracováním - večerní vycházka je ideální příležitostí pro prezentaci stříbrné nebo zlaté kabelky, která účinně upoutá pozornost.

4. Kabelky s propletenou strukturou

Minimalistická, ale ne bez charakteru. Moderní, a přesto klasická. Obdélníková propletená kabelka z přírodní kůže, která se hodí pro mnoho různých příležitostí je další odpovědí na otázku, jaké kabelky jsou nyní trendy. Kožená propletená kabelka se bude hodit na večírky i pro každodenní použití.

5. Prošívané kabelky

Prošívané kabelky se vracejí ve velkém stylu! Elegantní kurýrní tašky s akcenty v podobě šperků ve stylu ikonické kabelky Chanel si znovu zamilovali módní nadšenci po celém světě. Tyto nadčasové a módní stylové doplňky dokonce vyzařují eleganci. Zdobená prošívaná kůže s hladkým povrchem a zlaté doplňky v podobě přezky a řetízku tvoří velmi zdařilou kombinaci.

Kabelka je mimořádně módní doplněk, který dokáže ozvláštnit stylizaci a dodat zajímavý charakter. Přesvědčte se sami, když si vyberete trendy kabelky se šperky od značky Wojas!

Dámská a pánská letní obuv. Prohlédněte si širokou nabídku pantoflů a sandálů značky Wojas
Předchozí
Dámská a pánská letní obuv. Prohlédněte si širokou nabídku pantoflů a sandálů značky Wojas
Jak se obléknout na garden party?
Další
Jak se obléknout na garden party?