Wpisz i naciśnij enter

Pantofle nejen na pláž! Podívejte se, v jakých pánských stylizacích na léto budou skvěle vypadat

Pantofle nejen na pláž! Podívejte se, v jakých pánských stylizacích na léto budou skvěle vypadat

Pánské letní stylizace se vyznačují volným spojením víkendového stylu s pánským vkusem. Když myslíte: “pánská móda - léto” můžete si představit různé outfity, které umožňují mnoho kombinací, někdy i trochu extravagantní. Je pravda, že pánský styl na léto má svá vlastní pravidla, ale má také určitá omezení. Umožňuje tedy kombinaci pánských pantoflí s denním, ale výjimečně stylovým imagem. V jakých stylech pánské pantofle na léto najdou své místo? Co říká pánská móda o pantoflích? Jaké kombinace netoleruje?

Pánské stylizace na léto: jednobarevné nebo v paletě barev? 

Vzory, barvy a střihy - v každém ročním období, přímo z největších módních mol, můžeme čerpat inspirace a fascinace módním řešením. Pánská móda léto 2021, viditelně navazuje na nadčasovou klasiku, ve které vládnou jak polo trička, košile oversize, tak i saka na míru. Klasické chino kalhoty, úzké kalhoty s nohavicemi ¾  nebo kraťasy do kolen jsou trendy, které budou viditelné jak na pobřežní promenádě, tak i ulici v centrum města. 

Při sestavování pánského oblečení na léto se však vyplatí podívat se trochu podribněji. Pokud jde o střihy, které vládnou v pánském sezonním šatníku a které se nemění příliš drasticky, v létě je dobré zařadit do své skříně trošku přirozené, a dokonce i trošku výrazné, prázdninové barvy. 

Pánská móda léto má pouze jeden požadavek - při výběru zemitých barev nebo pastelových barev, spojujeme je s podobnými barvami. Zatímco při výběru výraznějších barev, spojujte je se stejně výraznými odstíny nebo doplňte klasickou černou nebo čistou bílou barvou. Takovou prázdninovou, letní, lehkou! 

PÁNSKÉ ŽABKY / MODEL 32003-53

Pánská móda léto: 2021 rok printem malovaný 

Rádi nosíme módní oblečení. Sledujeme aktuální trendy módy abyste dokonale ladily s městským, módním stylem. Někdy může dokonce něco trochu vyniknout na jeho pozadí. Pánské letní stylizace nám dávají impozantní možnosti a velké pole působnosti. Nejen barva je tady důležitá. Neméně důležitou roli v pánském stylu na léto budou hrát printy. Různého druhu květiny, proužky, zvířecí motivy - vše je nyní v kurzu! 

Opravdoví muži - nechte se zviditelnit! K lněným kalhotám v béžovém odstínu si vyberte košili se zajímavým printem. Klasické chino kalhoty spojte s módním polo tričkem, a ke krátkým kraťasům vyberte oversize tričko. Doplněním celku budou módní pánské sandály. V závislosti na preferovaném stylu, ale také i příležitosti - můžete si vybrat sportovní sandály nebo ty trošku elegantnější - vyrobené z nejkvalitnější kůže. Pamatujte však, že „elegance“ v kontextu sandálů má trochu jiný tón. Tato elegance se absolutně nespojuje s večerním oblečením nebo obleky. Ledaže je večerní stylizace zamyšlená jako dress code k večeři s výhledem na moře.

Pánský styl na léto: pánské pantofle v různých podobách 

V šatníku každého skutečného muže by mělo být místo na elegantní polobotky, módní sneakersy nebo klasické mokasíny. V létě v této skříni byste měli mít pohodlné sandály, ale také i dnešní hrdiny - pánské pantofle. A co je nejdůležitější - pantofle nejen v plážovém nebo bazénovém stylu, a takové, které ideálně doplní každodenní stylizaci na dovolenou. 

Může se zdát, že to jsou příliš neformální boty. Příliš neformální na kombinování s módními košilemi. Ve skutečnosti ideálně harmonizují se stylizací na dovolenou a způsobují, že náš outfit získává ještě více žádoucí v tomto období volnosti. V případě výběru pantoflí s širokými pásky vyrobenými z lícové kůže, dodáme naší letní stylizaci trošku nenuceného stylu a nevtíravé elegance. Ty v klasickém stylu žabek, s vkusným přešitím na pásku budou harmonizovat s městskými stylizacemi, a díky perforované podešví budou ideální také i na pláž. Právě takové modely najdete v prázdninové nabídce značky Wojas! 

Pánské letní stylizace s pantoflemi v hlavní roli 

Myslíte si, že takové neformální boty, jako jsou pantofle, by měly zůstat skryty? Nic nemůže být vzdálenějšího pravdě! Tyto boty nám mají poskytnout maximální pohodlí i v těch nejteplejších dnech. Není divu, že bychom je rádi kombinovaly s krátkými šortkami ve více či méně elegantním stylu. Pánské pantofle ideálně doplní letní stylizaci s širokými lněnými kalhotami a tenkou, lehkou košilí. Bavlněné kalhoty s polo tričkem můžeme kombinovat s módními pantoflemi na vysoké korkové podrážce. Stejné pantofle se skvěle hodí jako boty na pláž, a spojené s šortkami a rozepnutou košilí budou kvintesencí letní pánské módy! 

Pokud hledáte módní boty na léto, podívejte se na nabídku značky Wojas, která péči o nejvyšší komfort spojuje s trendy vládnoucími na módních molech. Pamatujte, že léto je ideální čas pro neobvyklé kombinace, módní experimenty a stylizace s nádechem šílenství. 

Letní tašky - jaké vybrat vzory a barvy
Předchozí
Letní tašky - jaké vybrat vzory a barvy
Bílé svatební boty? Vynikněte a vsaďte na fuchsiové, červené nebo žluté!
Další
Bílé svatební boty? Vynikněte a vsaďte na fuchsiové, červené nebo žluté!