Wpisz i naciśnij enter

Jaké boty si vybrat na Silvestra 2023? 10 nejmódnějších modelů

Jaké boty si vybrat na Silvestra 2023? 10 nejmódnějších modelů

Před námi je Silvestr, noc, s níž vstoupíme s úspěchem do nového roku. Důležité je, abychom tak učinili pomocí stylové obuvi, která určí charakter našeho outfitu, podtrhne jeho eleganci nebo mu dodá na výraznosti. Při tom všem musí být obuv pohodlná, protože jde přece o zábavu. Zde je 10 návrhů bot na Silvestra 2023, které ovládnou ženské outfity.

Sáhněte po nadčasové klasice: jehlových podpatcích

Když uvažujete o tom, jaké boty si vzít na Silvestra, aby byly hitem, okamžitě Vás napadne tato obuv, která je synonymem elegance a ženskosti. Nejlépe ty v nesmrtelné módní verzi: černé jehlové podpatky, jemně tvarované a s hladkou strukturou. Kožené modely budou perfektní volbou k flitrovaným šatům, malým černým šatům nebo dámskému obleku.

altalt

Mušketýrky – elegance s ženským nádechem

Tuto sezónu si prostě nedokážeme představit Silvestr bez elegantních kozaček nad kolena. Jsou nesmírně smyslné a v kombinaci s jemnými šaty v délce mini vytvářejí kombinaci, která přitahuje pohledy ze všech stran. Modely z lícové kůže jsou kvintesencí ženskosti, zatímco ty ze semiše – jsou dokonalým základem pro stylizaci s nádechem jemné romantiky v pozadí.

Boty s charakterem na Silvestra 2023: kotníkové boty s pevnou podrážkou a jehlovým podpatkem

Výrazné a zároveň velmi ženské. Pohodlné a přitom nápadné. V kožených kotníkových botách v lehce rock'n'rollovém stylu jistě protančíte noc v naprostém pohodlí. Jsou ideální volbou, když budete chtít přidat do svého outfitu trochu „drápu“.

Klasická alternativa: kotníkové boty s jemným jehlovým podpatkem

Pokud se nechcete rozloučit s klasikou, zvolte tento jemnější model. Zaručujeme, že si je zamilujete. Krásně se hodí k saténovým nebo květinovým šatům a vytvoří mimořádně ženskou kombinaci.

Boty na Silvestra 2023, které ovládnou taneční parkety: decentní sandály

Kdy jindy než v očekávaný silvestrovský večer si vzít klasické kožené sandály? Modely s jemnými pásky budou dokonalým zakončením letošních trendů. Ty v černé nebo nude barvě dokonale doplní stylizaci s večerními šaty a vytvoří klasickou, ale elegantní kombinaci. 

altalt

Pro milovníky nejžhavějších módních trendů: kovbojské boty

Boty přímo z Texasu byly v minulé sezóně zkoušeny ve všech možných podobách. Slavné osobnosti je nosily na festivaly i slavnostní akce. Doporučujeme Vám, abyste v nich šla na Silvestra! Kovbojské boty v černé, hnědé nebo béžové barvě doplní každý outfit v boho stylu, který Vás napadne.

Extravagance pro výjimečnou noc: boty v metalických barvách

Letos designéři odčarovali stříbro a zlato a do casualového stylu vnesli odvážné, módní akcenty. Tyto moderní, třpytivé tóny nesmí chybět během silvestrovské noci! Stříbrné sandály na podpatku jsou přímo stvořené pro dobývání tanečních parketů. Krásně budou vypadat k šatům v chladném odstínu, ale také k blankytnému nebo šedému dámskému obleku.

alt

Silvestrovský hit bez data spotřeby – lodičky

Ve "zdvořilém stylu" a'la Mary Jane, se zdobenými vložkami, na klasickém jehlovém podpatku nebo na jemném podpatku – nepochybujeme, že na Silvestra 2023 najdete boty svých snů a to pouze s ohledem na lodičky. Už léta definují ženskou eleganci. Budou skvělým doplňkem večerní stylizace i outfitu ve více casualovém stylu. 

Vstupte do nového roku v pravém pařížském stylu: baleríny

Klasické kožené modely vypadají krásně k nejrůznějším outfitům od večerních až po casualové. Doporučujeme boty v černé nebo béžové barvě – nadčasová elegance, na kterou se vždy vyplatí vsadit. Baleríny jsou bezpečnou volbou vždy, když chcete vypadat jedinečně, a nechcete nosit boty na podpatku nebo na jehlových podpatcích. Pro taneční, silvestrovskou noc také doporučujeme vzít je jako nouzovou variantu do kabelky – až přijde čas, budou úlevou pro unavené nohy.

Mokasíny: mimořádně stylový doplněk Vašeho outfitu

Přestože tyto elegantní polobotky už v zimě čekají ve skříni na příchod jara, Silvestr je ideální příležitostí dát jim další šanci. Pro tento výjimečný večer doporučujeme klasické, ale výrazné modely – s ozdobnými přezkami nebo na asymetrické podrážce.

Doufáme, že si mezi našimi návrhy najdete svou speciální obuv,přece jen taková příležitost přichází jen jednou za rok! Podívejte se také na náš článek, ve kterém Vám poradíme, jak se obléknout na Silvestra.

Boty na Štědrý den a svátky. Na které modely se vyplatí vsadit?
Předchozí
Boty na Štědrý den a svátky. Na které modely se vyplatí vsadit?
Jak odstranit sůl z kožené obuvi? Profesionální způsoby
Další
Jak odstranit sůl z kožené obuvi? Profesionální způsoby