Wpisz i naciśnij enter

Boty na Štědrý den a svátky. Na které modely se vyplatí vsadit?

Boty na Štědrý den a svátky. Na které modely se vyplatí vsadit?

Vánoce se rychle blíží a s nimi i výjimečný čas strávený s blízkými. Nedílnou součástí přípravy na toto období je výběr správného oblečení a následně i dokonalé obuvi. Zde jsou návrhy bot na sváteční sezónu, které se vyznačují elegancí, nadčasovou klasikou a minimalismem.

Jak si vybrat dokonalé boty na Vánoce?

Výběr správné obuvi pro toto zvláštní roční období je hledáním kompromisu mezi pohodlím a elegancí. Důležité je také to, jak plánujeme strávit sváteční období: jinak se oblékneme, pokud zůstaneme doma, a jinak, pokud se plánujeme setkat s přáteli mimo domov. Chelsea boty, kotníkové boty, kozačky nebo snad stylové mokasíny? Zjistěte, které modely jsou v této výjimečné době nejlepší. 

Baleríny jako slavnostní alternativa k pantoflům

Ať je toto očekávané období roku opravdu výjimečné! Vyměňte proto na těchto pár dní pantofle za stylové baleríny. V těchto kožených botách v nadčasovém černém nebo nude odstínu budete vypadat módně i doma. Po vzoru Pařížanek je zkombinujte se svými oblíbenými midi šaty – jednoduchý, ale nesmírně elegantní vzhled je připraven. Baleríny budou také krásným pozadím pro svetry s vánočním motivem nebo pro pletené látky.

Podívejte se také na náš článek, ve kterém Vám poradíme, jak se obléknout na Štědrý den.

alt

Chelsea boty: dokonalá obuv, pokud si ceníte pohodlí a moderního designu

Vánoce nejsou jen o trávení času doma, ale také o společných výletech a oslavách krásných chvil na neobvyklých místech. Dámské chelsea boty jsou tím modelem obuvi, který nikdy nezklame. Jemně asymetrická vyšší podrážka v kombinaci s klasickým svrškem dělá z těchto klasických bot perfektní volbu. Kožené modely od společnosti Wojas jsou pohodlné a zateplené, takže Vás nezaskočí ani ty nejnižší teploty. Navíc vypadají krásně s klasickými šaty, sukněmi, ale i casualovými džínami.

Vyjádřete se v nadčasových botách na podpatku

Nic není spojeno s elegancí více než klasické lodičky. Skvěle doplní jakoukoli slavnostní stylizaci, ať už zvolíte šaty, dámský oblek, nebo se rozhodnete pro casual styl. Vyberte si ty v klasických barvách, jako je černá, béžová nebo tmavé bordó. Pokud trávíte sváteční večery převážně v pohybu, ideální volbou jsou boty s malým podpatkem – zaručují pohodlí a styl v jednom. 

altalt

Klasické jehlové podpatky: boty na svátky, které nikdy nezklamou

Sváteční období je ideální příležitostí k vytvoření jedinečného outfitu. Vyberte si proto elegantní, nadčasové jehlové podpatky, které dodají i tomu nejjednoduššímu outfitu sofistikovaný nádech. Tyto boty vnášejí nádech kouzla do každodenního prostředí, takže jsou ideální volbou pro rodinná setkání a teplé chvíle doma. 

Mokasíny: když se elegance setká s pohodlím

Ideální boty na Štědrý večer jsou ty, u kterých nemusíme obětovat neobvyklé eleganci ve prospěch pohodlí. Vánoce jsou ideální příležitostí k začlenění mokasínů do slavnostnějších outfitů. Vždyť tento model, který je oblíbený již několik sezón, má své kořeny právě v minimalistickém stylu a eleganci. Můžete si vybrat mezi klasickými, hladkými střihy nebo mokasíny s asymetrickou podrážkou či ozdobnou aplikací, které dodají vzhledu trochu „drápu“.

Kotníkové boty: návrh, se kterým se nebudete chtít rozloučit

Kotníkové boty na jemném jehlovém podpatku jsou tou volbou, kterou si určitě zamilujete. Skvěle se hodí ke kalhotám, šatům nebo sukním. Mimořádně pohodlné a velmi nápadné. Kotníkové boty na podpatku, které najdete v sortimentu Wojas, jsou tou sváteční obuví, která Vám bude sloužit mnoho let a díky níž se budete v tento výjimečný čas cítit opravdu výjimečně.

alt

Podstata ženskosti: mušketýrky

V našem seznamu nemohly chybět tyto krásné vysoké kozačky, které si získaly srdce žen po celém světě. Samy o sobě jsou již symbolem elegance a dobrého stylu. V kombinaci se šaty nebo sukní a vlněným kabátem vytvoří kombinaci, ve které budete vypadat mimořádně žensky. Modely s jemným podpatkem jsou ideální volbou na dlouhé sváteční procházky. Ať už ve veluru, nebo v klasické kůži – skvěle doplní Váš outfit.

alt

Víme, že svátky jsou výjimečným ročním obdobím, a proto doufáme, že si díky našim tipům vyberete boty, které dokonale doplní Vaši stylizaci.

Jaké boty se hodí k flitrovým šatům? Prozkoumejte nejlepší kombinace
Předchozí
Jaké boty se hodí k flitrovým šatům? Prozkoumejte nejlepší kombinace
Jaké boty si vybrat na Silvestra 2023? 10 nejmódnějších modelů
Další
Jaké boty si vybrat na Silvestra 2023? 10 nejmódnějších modelů