Wpisz i naciśnij enter

Jaké boty se hodí k flitrovým šatům? Prozkoumejte nejlepší kombinace

Jaké boty se hodí k flitrovým šatům? Prozkoumejte nejlepší kombinace

Když si představujeme flitrové šaty, naše představivost nás okamžitě zavede na místa, kde vládne zábava a vznikají zvláštní vzpomínky. Často zde slavíme Silvestra nebo Den svatého Ondřeje. Výběr bot k flitrovým šatům je obzvlášť důležitý. To, zda zvolíme boty na jehlovém podpatku nebo kotníkové boty, určuje charakter naše stylizace. 

Barevná kombinace – mezi harmonií a kontrastem

Při výběru bot k flitrovým šatům musíme zohlednit jejich odstín. Klíčem k úspěchu při této výrazné kreaci bude pochopení, kdy hledat rovnováhu a kdy si dovolit více. 

  • Jaké boty k flitrovým šatům se hodí úplně ve všech případech? Černá nikdy nezklame a doplní kreace ve světlých i tmavých tónech. Hitem je také, když jsou naše šaty vzorované nebo nejednotné. Černé jehlové podpatky nebo lodičky dodají každému outfitu eleganci a soudržnost.

  • Další univerzální možností jsou boty v nude odstínech. To je vhodné zejména v případě, že chcete, aby flitry byly hlavní atrakcí Vašeho outfitu.

  • Jaké boty nosit k flitrovým šatům v teplých tónech? Zvolte zlatou barvu, která se skvěle hodí k teplým barvám, jako je červená nebo bordó. Pro chladné odstíny, jako je modrá nebo smaragdová, jsou ideální boty ve stříbrné barvě.

  • Pokud dáváte přednost odvážnější kombinaci, můžete se rozhodnout pro výrazné boty k flitrovým šatům, které budou působit zajímavě a kontrastně. Dobře se sem hodí tmavě modrá, vínová nebo lahvově zelená.

  • Pokud jsou Vaše šaty pokryté černými flitry, zvolte boty ve stříbrných nebo šedých odstínech, které s nimi budou jemně kontrastovat. V případě bílých flitrů můžete zvolit zlatou nebo béžovou barvu, abyste zachovali světlé tóny a dodali celkovému vzhledu nádech tepla.

Podívejte se také na náš článek, ve kterém Vám poradíme, jaké boty se hodí k modrým šatům.

altalt

Klasické jehlové podpatky – spolehlivá volba pro zvláštní příležitosti

Flitrové šaty se třpytí a přitahují pozornost, takže elegantní kožené jehlové podpatky budou jejich dokonalým doplňkem. Volte modely s rovnými liniemi, které umožňují, aby hlavní roli hrály šaty. Elegantní klasika v černé a nude barvě je bezpečnou, ale nadčasovou volbou, která se hodí prakticky k jakékoli barvě a střihu flitrového outfitu.

Boty s akcenty nebo boty k flitrovým šatům ve výjimečné verzi

Nejnovější módní trendy nám připomínají velkou sílu kontrastu. Pokud se tedy rozhodnete pro decentní krátké flitrové šaty, dodejte jim divoký šmrnc botami s přezkou nebo asymetrickými zipy. Perfektní jsou také modely s jemným prošíváním nebo nenápadnými řetízky, které vnášejí prvek modernosti, aniž by přehlušily celkový vzhled.

Jemné kotníkové boty na jehlovém podpatku – vsaďte na klasiku, která jde ruku v ruce s pohodlím

Kotníkové boty na malém jehlovém podpatku v minimalistické a nadčasové verzi jsou volbou, se kterou se nebudete chtít rozloučit! V kombinaci s flitrovanými šaty ke kolenům tvoří duo, které vyzařuje eleganci a styl. Kromě toho boty poskytují stabilitu a pohodlné nošení, což je důležité zejména během dlouhých událostí nebo nocí strávených tancem.

Mušketýrky dobývají taneční parket! Nadčasová klasika

Kozačky nad kolena jsou kvintesencí elegance, která skvěle hraje s třpytem flitrových šatů a vytvářejí sofistikovaný a nonšalantní celek. Jejich klasický design vyváženě kontrastuje s lesklým provedením a dodává stylizaci jemný nádech. Můžete si vybrat mezi hladkými a semišovými modely.  Mušketýrky se skvěle hodí na formální i neformální akce. Zároveň jsou zárukou pohodlí a zvyšují šanci, že protančíte celou noc.

Sáhněte po zlatě a stříbře, kterými oslníte své okolí

Jaké boty nosit k flitrovým šatům, pokud se držíte pravidla: čím více třpytu, tím lépe? Sáhněte po modelech v metalických barvách. Ty dodají celkovému vzhledu jedinečnou jiskru a ještě více ho zvýrazní. V nabídce Wojas najdete stříbrné sandály na podpatku, ve kterých budete vypadat prostě fenomenálně! Můžete klidně vsadit i na metalické baleríny, které letos ovládly svět módy.

alt


Doufáme, že si díky těmto tipům vytvoříte úžasné stylizace. A pokud hledáte další módní inspirace, podívejte se také na náš článek o tom, jaké boty zvolit, aby ladily s barvou šatů.

Jak se obléknout na banket? Pravidla a tipy, které Vám pomohou sestavit stylizaci
Předchozí
Jak se obléknout na banket? Pravidla a tipy, které Vám pomohou sestavit stylizaci
Boty na Štědrý den a svátky. Na které modely se vyplatí vsadit?
Další
Boty na Štědrý den a svátky. Na které modely se vyplatí vsadit?