Wpisz i naciśnij enter

Jake boty se hodi k modrym satum?

Jake boty se hodi k modrym satum?

Modrá barva je spojována s mírem a harmonií. Právě šaty v kobaltovém odstínu měla na sobě Kate Winsletová v závěrečné scéně filmu Titanic. Není tedy divu, že si ženy po celém světě oblíbily šaty v různých odstínech této barvy. 

Barva bot a odstín šatů

Boty k šatům si vybereme samozřejmě s ohledem na jejich odstín. Jaké boty budou ideální k šatům v různých odstínech modré? Napovídáme!

  • Ke světle modrým šatům jsou ideální boty v nude nebo béžovém odstínu. Vytvářejí jemnou, ale stylovou kombinaci.
  • Při výběru bot k šatům v kobaltovém odstínu můžeme bez obav vsadit na ty ve zlaté nebo stříbrné barvě. Zvláště, že kovové barvy jsou nejžhavějším módním trendem této sezóny. Pokud toužíte po klasičtějším vzhledu, kobaltové šaty spolehlivě doplní černé nebo béžové boty.
  • Jakou barvu bot zvolit k tmavě modrým šatům? Zde máme moře možností! Tmavě modrá barva se snadno kombinuje s mnoha dalšími barvami. K takovým šatům se hodí boty v nude, zlaté, stříbrné, bílé nebo dokonce červené barvě.

Podívejte se také na náš článek, ve kterém Vám poradíme, jaké boty k hnědým šatům budou hitem.

stříbrné jehlové podpatky k modrým šatům
styling s modrými šaty a stříbrnými jehlovými podpatky

Boty ke kobaltovým šatům

Jaké boty zvolit ke kobaltovým šatům, když Vás čeká důležitý výlet nebo zvláštní událost? Černé boty na jehlovém podpatku! Ve spojení s večerním outfitem vytvoří klasickou a elegantní stylizaci, kterou můžete doplnit jemnými šperky a malou kabelkou přes rameno.

Navzdory zdání však kobaltové šaty nemusí být vyhrazeny výhradně pro elegantní outfity. Pokud si vyberete šaty v boho stylu, s vrstveným náhrdelníkem a pletenou kabelkou, vytvoříte dokonalý look pro dlouhé letní večery. Jaké boty se hodí pro takovou stylizaci? Navrhujeme stříbrné dámské sandály. Pokud toužíte po maximálním pohodlí, vyberte si boty s plochou podrážkou.

boty pro kobaltově modré šaty

Boty ke světle modrým šatům 

Světle modré šaty z džínové látky s bílými teniskami a taškou typu shopper jsou jednoduchým receptem na casualovou stylizaci. V létě k ní můžete přidat jemné náramky a sluneční brýle – look na dovolenou je připraven!

Jakou barvu bot zvolit k modrým šatům ve světlejším tónu, pokud má být Váš look stylový a klasický? Podívejte se na kombinaci s béžovými jehlovými podpatky, elegantními stříbrnými šperky a malou kabelkou v nude barvě. Tato stylizace je ideální pro večerní vycházky nebo zvláštní příležitosti.

jaké boty nosit ke světle modrým šatům
boty pro světle modré šaty

Boty k tmavě modrým šatům

Chystáte se vyrazit s přáteli v tmavě modrých šatech a nevíte, jaká barva bot bude hitem? Bílá barva Vás určitě nezklame! Šaty v kombinaci s bílými sneakersy a džínovou bundou jsou jednou z nejmódnějších stylizací této sezóny! Celý look krásně podtrhne větší kabelka a jemné stříbrné šperky.

Tmavě modré, tužkové šaty se zase skvěle hodí k černým kotníkovým botám nebo lodičkám na podpatku a elegantní kabelce v nude barvě. V tomto vydání je celý look dokonale podtržen zlatými šperky – dodávají celému vzhledu klasický nádech.

Styling s modrými šaty a černými botami
dívka v modrých šatech a černých kotníkových botách

Jaké boty zvolit k modrým šatům na svatbu?

Již léta kralují na svatbách a významných oslavách. Není divu, je to právě barva, která nám dává velké možnosti, pokud jde o hraní si s módou a vytváření individuálního stylu. Boty k modrým šatům na svatbu by samozřejmě měly být pohodlné a zvolené tak, aby ladily s odstínem. Na svatby obvykle volíme koktejlové šaty nebo maxišaty v boho stylu, které skvěle doplní klasické sandály na jehlovém podpatku nebo sloupku.

černé boty pro modré svatební šaty

Jaké boty se hodí k modrým květinovým šatům?

V našich tipech samozřejmě nesmí chybět modré květinové šaty! Zde hodně záleží na barvě designu. Mají Vaše šaty růžové květiny? Klidně si můžete vybrat růžové dámské sandály, boty v bílé nebo nude barvě. Můžete si vybírat mezi lodičkami a pantofli s pásky podle libosti (absolutní módní hit letošní sezóny). A jaké boty zvolit, pokud má být Vaše stylizace tlumenější? Zde se jistě hodí boty v černé nebo tmavě modré barvě.

bílé sandály na jehlovém podpatku k modrým šatům
béžové lodičky na jehlovém podpatku k modrým šatům

Doufáme, že naše rady Vám pomohou vytvořit sladěný outfit s modrými šaty. Pokud Vás zajímají další barevné kombinace, doporučujeme náš článek: jaké boty nosit k šatům, aby barevně ladily.

Jake boty se hodi k modrym satum?
Předchozí
Jake boty se hodi k modrym satum?
Jak se obléknout do divadla, abyste vypadali elegantně a stylově?
Další
Jak se obléknout do divadla, abyste vypadali elegantně a stylově?