Wpisz i naciśnij enter

Jak se obléknout na banket? Pravidla a tipy, které Vám pomohou sestavit stylizaci

jak se obléknout na banket

Banket je výjimečná událost, která vyžaduje vhodné prostředí — včetně stylizace. Událost může mít různý kontext: obchodní, vědecký nebo společenský, ale obvykle se jedná o formální událost. Pokud Vás zajímá, jak se obléknout na banket, abyste udělali dobrý dojem a cítili se sebevědomě, je tento průvodce určen právě Vám. Zde je několik tipů a doporučení, které Vám pomohou vytvořit dokonalý vzhled.

Jak se obléknout na banket? Pravidla a tipy, které Vám pomohou sestavit stylizaci

Při tak výjimečné události je nejdůležitější, abyste měly pocit, že jste správně oblečený podle příležitosti a mohly se volně zúčastnit události. Proto pro Vás máme několik rad, které rozptýlí Vaše pochybnosti a usnadní Vám sestavení outfitu.

banketový outfit s hnědými lodičkamioblečení na banket

Klíč k úspěšnému outfitu na banket: porozumět příležitosti

Začněte tím, že si uděláte dobrou představu o povaze události. Jedná se o formální firemní banket, elegantní charitativní večer nebo snad o neformální setkání? To Vám pomůže určit, jak formální by Vaše oblečení mělo být.

Zvolte osvědčená řešení a spolehlivou klasiku

Pamatujte, že minimalismus a elegance Vás rozhodně nezklamou. Pokud si nejste jisti, jak daleko můžete zajít ve své kreativitě, vždy sáhněte po osvědčených kouscích šatníku. Malé černé šaty, elegantní kalhoty s dobře padnoucí halenkou nebo klasické dlouhé šaty jsou bezpečnou a elegantní volbou.

Méně znamená lépe. Při výběru doplňků buďte zdrženliví.

Pamatujte si, že doplňky, i když důležité, by neměly zastínit zbytek Vašeho outfitu. Vyberte si jeden výrazný šperk: náušnice nebo náhrdelník. Zbytek ponechte v minimalistickém stylu. Zamyslete se také nad výběrem kabelky - měla by být elegantní, ale ne příliš velká. Díky tomu se vyhnete přetížení celku a udržíte ho v harmonii.

Nezapomeňte na moc dobře zvolené obuvi!

Při vytváření stylizace na banket samozřejmě nesmíme zapomínat na obrovskou roli bot! Právě jehlové podpatky nebo elegantní lodičky dodají celému vzhledu nádherný šarm! Vybírejte modely vyrobené z kvalitních materiálů, které spojují pohodlí a estetické vlastnosti.

úžasný outfit na banket

Jak se obléknout na firemní banket? Profesionalita s nádechem nonšalance

Firemní bankety se často konají během dne, kdy probíhají konference a obchodní jednání. Bývají méně formální než večerní oslavy, takže za těchto okolností můžete bez obav zvolit dámský obchodní outfit. 

Stylizace s šedým nebo tmavě modrým dámským oblekem a elegantní košilí zde bude dokonale fungovat. Vzhled doplňte stylovými lodičkami. Určitě Vás nezklamou ty klasické, s vyššími a tenčími podpatky. Již nějakou dobu si však ženy po celém světě zamilovávají model Mary Jane, kterým můžete bez obav doplnit svůj outfit na banket!

Oblečení na banket s černými šaty. Elegance, která nikdy nezklame

Šaty, které vděčí za své jméno Coco Chanel, jsou nezbytným kouskem v šatníku každé ženy. Na slavnostní banket zvolte midi verzi s odhalenými rameny. Přes ně přehoďte elegantní oversize sako. Celek doplňte elegantními jehlovými podpatky a jemnými šperky. Nezapomeňte, že na méně formální události můžete bez obav zvolit mini délku. Jako dokonalý doplněk takového looku vidíme účes ve stylu Audrey Hepburn - bude nejen klasický, ale také velmi stylový.

oblečení na banket s černými šatyčerné vysoké podpatky

Jak se obléknout na banket a získat netradiční efekt? Originální koktejlové šaty

Oblečení na banket samozřejmě závisí na charakteru banketu a ideální volbou pro bankety večerního charakteru, jsou koktejlové šaty! Zvolte barvu, ve které se cítíte dobře. Bezpečnou volbou je lahvově zelená, pudrově růžová nebo odstíny tmavě modré. Pokud je v informacích o banketu uvedeno, že večerní oděv je povinný, můžete se bez obav rozhodnout i pro kreaci v metalickém nebo červeném odstínu. Přidejte kožené jehlové podpatky, malou spojkovou tašku a minimalistické šperky a vytvoříte okouzlující look.

večerní šatyjak se obléknout na firemní banket

Večerní šaty v hlavní roli, tedy úžasný outfit na banket 

Pokud má být banket, na který se chystáte, velmi slavnostní, jsou ideální volbou večerní šaty. Doporučujeme klasickou délku, která končí těsně nad zemí. Můžete se rozhodnout pro elegantní látky, jako je satén nebo šifon. Co se týče barev, skvěle se hodí metalické barvy, sytě červená nebo dokonce výrazná černá. Vzhled doplňte spojkovou taškou a botami na jehlovém podpatku. 

jak se obléknout na firemní banketoutfit na banket

Jsme si jisti, že v těchto stylizacích okouzlíte své okolí!

Doporučujeme Vám také přečíst si článek na blogu na téma: „Jak se obléknout na obchodní schůzku“. 

Dámské business oblečení: jaká jsou jeho pravidla a jak vytvořit stylizaci v tomto stylu?
Předchozí
Dámské business oblečení: jaká jsou jeho pravidla a jak vytvořit stylizaci v tomto stylu?
Jaké boty se hodí k flitrovým šatům? Prozkoumejte nejlepší kombinace
Další
Jaké boty se hodí k flitrovým šatům? Prozkoumejte nejlepší kombinace