Wpisz i naciśnij enter

Stylizace se sandály na sloupku. Jak je nosit a s čím je kombinovat?

Stylizace se sandály na sloupku. Jak je nosit a s čím je kombinovat?

Sandály na sloupku jsou nesporným módním hitem léta 2023. Jsou mimořádně elegantní a univerzální, hodí se k různým outfitům – od ležérních až po formálnější. Sandály na sloupku jsou v dámském šatníku prostě nezbytné. Ať už jste příznivci minimalismu nebo živých barev, určitě si najdete svůj oblíbený model. Jak vytvořit módní stylizace se sandály na sloupku? Napovíme vám!

Stylizace se sandály na sloupku pro každou příležitost

Doufáme, že tuto sezónu máte v šatníku pár sandálů na sloupku. Stylizace do práce nebo na letní procházku je jen zlomek možností, které tento typ obuvi nabízí. Klíčem k úspěšným módním kombinacím je odvaha a znalost několika zdánlivě samozřejmých faktů, na které často zapomínáme.

Při nákupu sandálů na sloupku proto mějte na paměti několik pravidel:

  • Výšku podpatku přizpůsobte svým preferencím. Sandály na sloupku nemusí být vůbec vysoké! 
  • Módní sandály na sloupku jsou především ty, které nabízejí pohodlí a komfort. Pokud nejste zvyklí chodit na podpatcích, můžete se rozhodnout pro modely sandálů na sloupku. Tyto dámské sandály jsou stejně nápadné a velmi pohodlné.
  • Tuto sezónu kralují výrazné a vysoké sandály na sloupku. Pro koho jsou tyto modely určeny? Pro lidi, kteří se v nich budou cítit dobře. Pokud dáváte přednost tlumeným barvám a bezpečnějším podpatkům – zvolte sandály na platformě. Jsou stejně módní a hodí se k většině stylizací.
  • Už se ve Vašem šatníku objevily sandály na sloupku? K čemu tento model obuvi nosit? Sandály na sloupku se hodí k šatům i kalhotám. Můžeme je nosit do práce, na zvláštní příležitosti i každý den. 
Stylizace se sandály na sloupku

Sandály na sloupku – stylizace v casual stylu

Černé sandály na sloupku jsou klasikou, která (doufáme) nikdy nevyjde z módy. Sandály v této barvě jsou také základem pro outfit v casualovém stylu. Skvěle se hodí k džínům i romantickým šatům nebo kalhotám typu culottes. Hodí se do kanceláře, na rande i na víkendovou procházku.

Vaší volbou jsou hnědé sandály na sloupku? Stylizace založené na tomto modelu budou ideální pro teplé, letní dny. V kombinaci se světlými pastelovými barvami dodávají stylizaci přirozený a nenucený nádech. Ideální k letním šatům, šortkám nebo dlouhým splývavým sukním.

styling se stříbrnými sandály na sloupku

Klasické stylizace se sandály na sloupku

Béžové sandály na sloupku jsou spolehlivou volbou, která se bude vždy dobře kombinovat s Vaší stylizací. Nude barva je univerzální díky tomu, že je nejblíže našemu odstínu pleti. Sandály na sloupku v béžové barvě jsou dobrým základem pro klasické stylizace. Pokud však chcete oživit celý look, zkombinujte je s lahvově zelenými kalhotami ve vojenském stylu a krátkým topem – wow efekt zaručený!

styling se zlatými sandály na sloupku

Co nosit k sandálům na sloupku?

Sandály na sloupku se skvěle hodí k mnoha kouskům oblečení. Můžete je nosit k dlouhým, splývavým šatům a dodat tak svému outfitu romantický nádech. Celou stylizaci doplňte pletenou, košíkovou kabelkou – jedním z nejmódnějších modelů letošní sezóny. Sandály na sloupku vypadají skvěle i s klasickými džínami. Tento look můžete doplnit topem nebo košilí a oversize sakem. Naopak sandály na sloupku v kombinaci s elegantními kalhotami jsou ideální volbou pro večerní vycházky nebo obchodní schůzky.

styling s černými sandály na sloupku

Tuto sezónu odvážně saháme po neotřelých módních kombinacích. Proto můžeme sandály na sloupku začlenit do ležérních, dokonce i sportovních stylizací. Proto je lze kombinovat s oversize saky nebo kalhotami typu moms. Sandály na sloupku v černé nebo nude barvě budou také výchozím bodem pro stylizace ve výrazných, neonových barvách. Tlumené barvy obuvi zajistí, že celá stylizace nebude ohromující a že pozornost bude upřena na ostatní kousky v šatníku.

V sortimentu Wojas najdete široký výběr sandálů na sloupku – od klasických černých přes hnědé až po modely v metalických barvách. Sandály na sloupku, které jsou ztělesněním elegance a pohodlí, jsou také naprostou nezbytností v šatníku každé ženy. Ať už se jedná o jakoukoli příležitost, poskytují módní a pohodlný look.

Jak chodit v botách na jehlovém podpatku? Přečtěte si naše osvědčené tipy
Předchozí
Jak chodit v botách na jehlovém podpatku? Přečtěte si naše osvědčené tipy
Jake boty se hodi k modrym satum?
Další
Jake boty se hodi k modrym satum?