Wpisz i naciśnij enter

Zimní stylizace - elegantní a pro každý den

Zimní stylizace - elegantní a pro každý den

Zima je roční období, které se nezdá být příznivé pro módní experimenty. Nízké teploty, sníh, déšť a pronikavý vítr znamenají, že často dáváme přednost tepelnému komfortu před módním vzhledem. Pomocí několika jednoduchých triků však můžeme vytvořit úspěšné zimní stylizace - módní a zároveň teplé. Na co myslet při výběru outfitů na zimu? Jaké oblečení, boty a doplňky doplní dámské zimní stylizace? Napovíme!

Zimní stylizace - jak se oblékat, abyste vypadali módně a cítili tepelný komfort?

Než přejdeme k osvědčeným receptům na dámské zimní stylizace, zjistíme, jakými pravidly se při jeho tvorbě řídit. V měsících s náročným počasím lze využít tzv. cibulový efekt, kdy se nosí několik vrstev oblečení na sobě. Díky tomu můžeme rychle přizpůsobit naše oblečení aktuálním povětrnostním podmínkám, a zároveň dodat zimním stylizacím originální charakter. 

Zajímavé efekty získáte zejména kombinací prvků o různých strukturách. Například zkombinujte hladkou halenku s hrubým rozepnutým svetrem a kožešinovou pelerínou s kapucí. Místo hrubého svetru nošeného sólo, můžete zvolit tenčí rolák na který obléknete flanelovou košili a péřovou vestu.

Nejmódnější zimní elegantní stylizace

Při vytváření zimních stylizací do práce můžeme také použít vrstvený look. Před výkyvy teplot venku a ve firemních prostorech, nás ochrání komplet skládající se z elegantní halenky a přes ní přehozeného vlněného svetru nebo kombinace košile a velurové vesty. Poloformální podzimní/zimní stylizace jsou také šaty - ideálním výběrem budou zejména šíleně módní svetrové modely, vyrobené z teplé pleteniny. Zimní stylizace do kanceláře budou skvěle vypadat také i s klasickými kostkovanými šaty - odpovídající dámský kožený pásek krásně zvýrazní pas. Oblečte si je se smart casualovým sakem o přizpůsobeném střihu.

Stejně úspěšné budou zimní stylizace se sukní tužkového střihu, svetrem na knoflíky a halenkou s dlouhým rukávem pod ním. Hitem letošní zimy budou také vzdušné šaty v boho stylu v kombinaci s měkkými svetry a tvídovými saky. Nezapomeňte na barevně sladěné punčocháče! Černý, grafitový nebo béžový kabát - zimní stylizace s ním budou okouzlovat skvělým vrstveným charakterem, který nejen vypadá módně, ale také zajišťuje maximální teplo. Boty, které nejlépe doplní elegantní zimní stylizace, jsou dámské kozačky s délkou před nebo po kolena a s menším nebo větším podpatkem.

Nejmódnější zimní stylizace pro každý den

Základem každodenních outfitů pro mrazivé a zasněžené dny jsou džínové kalhoty, včetně módních úzkých nebo mom jeans. Zimní stylizace s nimi v hlavní roli ideálně doplní basic tričko a bavlněný svrchní oděv. Skvěle budou vypadat také kalhoty tohoto typu spojené s květinovou halenkou s dlouhým rukávem a krátkým svetrem na knoflíky. Plisovaná sukně se bude ideálně hodit i ke casualovému oblečení - zimní stylizace se sukní na večerní posezení s přáteli nebo na romantické rande doplní rolák, který zvýrazní výhody siluety a zároveň ochrání krk před chladem.

V módě jsou také pohodlné, zakrývající boky halenkové šaty s velkými kapucemi, ke kterým přizpůsobíme zateplené legíny. Naopak doma ideální budou teplákové kombinézy, které nám zajistí maximální komfort. Ke každodenním zimním stylizacím patří také šikovně zvolené svrchní oděvy - k aktuálním trendům patří zejména péřové bundy s kapucí, která účinně chrání před největšími mrazy. Pro mírně teplejší dny můžeme zvolit košilovou bundu a péřovou vestu. Dámské zimní stylizace jsou také zimní boty - každodenní stylizace doplní modely dostupné v nabídce Wojas. Patří mezi ně klasické ploché kotníkové boty nebo na podpatku, rockové Chelsea boty a šněrovací kotníkové boty. Sněhule jsou skvělé do velkého sněhu.

Nezbytné doplňky, které doplní dámské zimní stylizace

Podzimní/zimní stylizace jsou také teplé doplňky. V našem šatníku v tomto ročním období nesmí chybět především pokrývky hlavy. Patří mezi ně čepice s tenkou nebo hustou vazbou, stylové barety pro elegantní stylizace a klapky na uši, které dodají Vaším stylizacím módní twist. Zimní příslušenství tvoří také dostupné v naší nabídce dámské kožené rukavičky, vyrobené z lícové kůže odolné vůči povětrnostním vlivům. A nezapomeňte také na šátky, které se pevně obepínají kolem krku.
Každá žena chce vypadat krásně bez ohledu na počasí. Při venkovních teplotách pod nulou, můžeme vytvořit zimní stylizace, které budou módní a zároveň teplé! Při jejich sestavování Vám pomohou dostupné nabídky, boty Wojas, oblečení a příslušenství ideální pro zimu. Zveme vás, abyste si je prohlédli!

Nejmódnější kabelky v této sezoně. Přehled dámských kabelek značky Wojas
Předchozí
Nejmódnější kabelky v této sezoně. Přehled dámských kabelek značky Wojas
Elegance ve vydání smart casual - pánské kotníkové boty v zimních stylizacích
Další
Elegance ve vydání smart casual - pánské kotníkové boty v zimních stylizacích