Wpisz i naciśnij enter

Módní boty na jaro 2024. Zjistěte, jaké modely budou v trendu

módní boty na jaro 2024

Nadcházející jaro v otázce obuvi slibuje být opravdu nadějné! Velký návrat módy 90. let ve svém nejlepším, klasickém vydání, obrat klasice a ještě větší obliba minimalismu, s nadále velkým prostorem pro experimenty. Zveme vás na přehled módních bot na jaro 2024!

Módní boty na jaro 2024 – lodičky na vrcholu popularity

Ve svých kolekcích designéři věnují těmto klasickým botám opravdu hodně pozornosti! Vše díky fascinaci stylem úspěšných žen poslední dekády 20. století. O jejich stylu často rozhodovaly právě nadčasové doplňky a boty, s lodičkami v čele. Dobře známé modely z kůže budeme čím dál tím více zařazovat do každodenních stylizací. Nechybí však místo pro novinky, jako jsou například zlaté, fantazijní podpatky nebo ozdobné krystalky.

Módní boty na jaro 2024módní lodičky na jaro 2024

Kovbojky ve stylu glamour – ideální boty na jaro 2024

Návrat westernu se udál již minulou sezónu, kdy boty přímo z Texasu začaly objevovat nejen ve festivalové módě, ale také na ulicích. Jejich přijetí bylo natolik vřelé, že s námi zůstanou na stálo. Tuto sezónu je však uvidíme v trochu osvěžené podobě. Ačkoliv módní boty na jaro 2024 jsou stále modely v univerzálních béžových nebo hnědých barvách, můžeme počítat s mnoha zajímavými kombinacemi černé s bílou. Neotřelé zdobení a různé textury nám dávají prostor pro tvorbu odvážných outfitů s kovbojkami v hlavní roli.

kovbojky ve stylu glamour na jaro 2024

Módní boty na jaro 2024 – dámské kozačky udělají furoru

Minuly již časy, kdy na tvorbu stylizací s modely dokonale ladícími se sukněmi mini a šortky jsme musely čekat do podzimu! Přední designéři nám jasně dávají najevo, že kozačky budeme nosit po celý rok, a už určitě na jaro! Nejkrásnější kombinace vytvoříte s těmi o délce před koleno, které dokonale doplní lehčí stylizace. Stačí je sladit s nejjednoduššími prvky šatníku, abyste dosáhli módního efektu wow.

dámské kozačky na jaro 2024ideální boty na jaro 2024

Neobvyklé boty na jaro 2024 – bikery nosíme po celý rok!

I když působí rozhodně příliš těžce na to, aby byly zařazeny do jarních outfitů, vyvolávají bleskový efekt. Tyto pevné botky s charakteristickými sponami nejprve ovládly srdce módních nadšenců, a poté pronikly do každodenních stylizací žen po celém světě. Bikery nesmírně zajímavě kontrastují s lehkými šaty, volány, krajky a tak módními v této sezóně průhlednými prvky šatníku. Jejich rostoucí popularita v každodenním stylu je vynikající zprávou pro milovnice výrazných akcentů!

neobvyklé boty na jaro 2024bikery na jaro 2024

Sneakersy, o kterých jste vždy snily!

Tyto módní boty na jaro 2024 jsou jako splněný sen o univerzálním modelu. Hodí se k šatům a sukním každé délky, ideálně doplňují stylizace s kalhotami. Pár štíhlých, béžových sneakers je absolutní must-have v šatníku každé stylové ženy. Je odrazem pozornosti, kterou designéři projevili při přípravě svých jarních kolekcí – spojuje sportovní pohodlí s klasickým designem.

Nepřechodné trendy – módní boty na jaro 2024 jsou baleríny

Tento model zažil svůj hlučný návrat minulou sezónu a ku překvapení mnohých z nás vypadá, že s námi zůstane déle. Některými mohou být milovány, jinými nenáviděny, avšak nelze popřít, že kožené baletky dokonale ladí s lehkými, jarními outfity a jsou ideální volbou vždy, když hledáme něco mezi elegancí a každodenním stylem.

módní boty na jaro 2024 jsou balerínymódní baleríny na jaro 2024

Vysoké šachty – jeden z nejžhavějších trendů nadcházejícího jara!

V oblečení nastala móda na vysoký pas, a u bot na překvapivě velké šachty! Kozačky definitivně přestaly být doménou zimy. Ty trochu širší nahoře, sahající za koleno, budeme nosit s punčochami a dominujícími v této sezóně sukněmi mini. Nejlépe vsadit na model z kůže, v barvě univerzální černé, který nádherně skloubí jak s denimem, tak i s triumfujícími legíny.

vysoké šachty na jaro 2024boty na jaro 2024

Tato sezóna bude patřit modelům na ploché podrážce

Designéři představují nejžhavější boty na jaro 2024, ve kterých marně hledat podpatky. Od kozaček přes kotníkové boty – ploché podrážky uvidíme jak v masivních modelech, tak i v těch značně jemnějších. To jsou vynikající zprávy pro všechny milovnice pohodlí a komfortu, které v každodenním shonu nechtějí rezignovat na stylový vzhled.

módní ploché boty na jaro 2024

Dámské boty jaro 2024 – trendy přejí těm, kdo rádi vynikají

Mary Jane – boty, které v klasických stylizacích dělají bleskový dojem a zaujmou ty z vás, které se nebojí módních experimentů. Osvedčí se vždy, když hledáte něco mezi standardními mokasíny a lodičkami. Ty na asymetrické podrážce jsou ideálním nápadem na prolomení stylizace a přidání do ní trochu drzého šmrncu.

Modely s metalickými akcenty stále na vrcholu

Módní boty na jaro 2024 jsou ty, které se čím dál odvážněji třpytí stříbrem! Charakteristické vložky uvidíme jak v sportovní obuvi, tak na kozačkách nebo kotníkových botách. Nejlépe budou vypadat s jemnými, metalickými prvky v ostatních částech outfitu. Designéři a znalci módy předpovídají, že je ještě ochotněji budeme zařazovat do každodenních stylizací.

modely s metalickými akcentymetalické boty na jaro 2024

Kotníkové boty, tedy dámské boty na jaro 2024 – trendy bez data expirace

Tento model již tak pevně pronikl do našeho vědomí, že si bez něj těžko představit naše stylizace! Kotníkové boty nosíme na jaře doslova ke všemu. Tuto sezónu si zvláštní pozornost zaslouží kožený model s jemně prodlouženou špičkou, na malém podpatku. Spojuje v sobě to, co na móde máme nejraději – klasiku, pohodlí a stylový vzhled.

módní hnědé kotníkové boty na jaro 2024módní černé kotníkové boty na jaro 2024

Mokasíny – módní boty na jaro 2024 pro milovnice nadčasové elegance

Ještě nedávno vyhrazené pro formální outfity, dnes přítomné také v casual stylizacích. Mokasíny, tedy účinný most mezi každodenním stylem a nadčasovou elegancí, budou v této sezóně na vrcholu své popularity. Ženy po celém světě je milují za to, že k nejjednodušším kombinacím přidávají nenucený, a velmi zajímavý výraz. Letos budou vládnout černé modely a ty s lakovanými prvky.

módní mokasíny na jaro 2024
Jak vyčistit bílé kožené boty? Průvodce krok za krokem
Předchozí
Jak vyčistit bílé kožené boty? Průvodce krok za krokem
Stylové boty na léto 2024. 10 typů, které musíte mít!
Další
Stylové boty na léto 2024. 10 typů, které musíte mít!