Wpisz i naciśnij enter

Jaké boty zvolit k černým punčocháčům?

Jaké boty zvolit k černým punčocháčům?

Černé punčocháče jsou důležitým prvkem ve stylizacích žen po celém světě. Právě ony dávají naším outfitům výraz a dokonale se kombinují se zbytkem našeho šatníku, čímž vytvářejí klasické a nadčasové kombinace. Kolem toho, jaké boty si vzít k černým punčocháčům, vzniká spousta pochybností, a proto se je v dnešním příspěvku pokusíme rozptýlit.

Jaká barva bot se hodí k černým punčocháčům? Průvodce barvami

Spolehlivou a nejznámější kombinací jsou samozřejmě černé punčocháče a boty ve stejné barvě. Není divu – nadčasová černá barva dodává stylizaci elegantní nádech, hodí se téměř pro každou příležitost a její tón je minimalistický. Černý základ také poskytuje dokonalý manévrovací prostor při výběru vrchní části stylizace, kde jsou k dispozici světlé svetry, červené halenky nebo pastelové topy.

Náš výběr se však vůbec nemusí omezovat na černou barvu! Béžové nebo bílé boty k černým punčocháčům jsou velmi dobrý nápad! Stačí se podívat na naši stylizaci jako na celek a zajistit, aby se určitá barva objevila i na jiném kusu oblečení. 

Příklad? Černé punčocháče v kombinaci s béžovými kotníkovými botami, černou sukní a ladícím svetrem v nude barvě, doplněné krémovou kabelkou! 

Pro stylizaci si můžete vybrat i výraznější barvy: hnědé nebo dokonce červené boty k černým punčocháčům v kombinaci se správnými doplňky vytvoří nápadný a zároveň harmonický outfit.

styling s černými punčochami a šaty

Jaké boty se hodí k černým punčocháčům na podzim a v zimě?

Podzimní a zimní počasí je příznivé pro nošení punčocháčů a stylizace, ve kterých je vidíme obklopené šaty a kabáty, v tomto období doslova vládnou ulicím.

V chladných měsících rádi do svých stylizací zapojujeme kotníkové boty a kozačky, které nás nejen účinně chrání před chladem, ale také dodávají našim outfitům elegantní nádech.

Černé dámské kotníkové boty na podpatku v kombinaci s tmavými punčocháči a šaty jsou stylizací, která funguje za všech okolností. Klasické modely bot jsou dobrou volbou pro milovníky nadčasové elegance. Pokud však chcete svůj vzhled trochu prolomit a dodat mu trochu rokenrolového nádechu, vyplatí se zvolit boty s masivní podrážkou. V kombinaci s koženou bundou a ženskými šaty získáme outfit, který je v nejžhavějších trendech již několik sezón.

K černým punčocháčům se na podzim nebo v zimě skvěle hodí dámské černé kozáčky. Některé dámy čekají celý rok, až budou moci tuto nesmrtelnou klasiku zkombinovat se šaty a stylovým kabátem. Těžko se tomu divit! Punčocháče, kožené kozáčky a dobře padnoucí svrchní oblečení je kombinace, která nejen vypadá stylově, ale také se v ní skvěle cítíme.

styling s černými punčochami a kozačkami
styl s černými punčochami a černými botami

Na podzim a v zimě se vyplatí sáhnout také po kovbojských botách, nejlépe v odstínech hnědé a béžové, obohacených ozdobnými prvky nebo střapci. Tyto boty se skvěle hodí k černým punčocháčům a vytvoří jeden z nejmódnějších looků nadcházející sezóny. Pokud si rády hrajete s módou, můžete svůj vzhled doplnit trenčkotem a prostornou kabelkou.

styling s černými punčochami a kozačkami na podzim
jaké boty si vybrat s černými punčochami? boty na podpatku

Jaké boty zvolit k černým punčocháčům na jaro a léto?

Návrháři nám dali jasně najevo, že sezóna punčocháčů s odchodem zimy vůbec nekončí. Boty na jehlovém podpatku a tmavé punčocháče jsou nadčasovou kombinací, kterou ženy po celém světě již léta volí pro významné příležitosti a slavnostní večeře.

Na jaře a v létě však můžeme kombinovat s černými punčocháči baleríny. Boty, které jsme si zamilovali od pařížských žen, budou dokonalým doplňkem stylizací pro teplejší dny. Právě ony dodají celku jemný výraz. Béžové baleríny se hodí i v případě, že hledáte světlé boty k černým punčocháčům. Ve spojení se vzdušnými, lehkými šaty vytvoříte kombinaci s lehce romantickým, ale stále klasickým tónem.

Perfektní obuví k černým punčocháčům pro každodenní nošení i pro zvláštní příležitosti jsou samozřejmě dámské mokasíny! Stále častěji je zařazujeme do casualových outfitů, ale v kombinaci s tmavými punčocháči nás nezklamou ani na důležitých galavečerech nebo slavnostních večeřích. V létě nebo na jaře je můžeme směle nosit i k módním sukním-kalhotám, které kombinují pohodlí a stylový vzhled.


Doufáme, že jsme vyvrátili některé z největších mýtů spojených s botami k černým punčocháčům, a těšíme se na vytváření módních a odvážných kombinací. Pokud Vás zajímají další módní inspirace, podívejte se na náš článek o tom, jaké boty se hodí k nadkolenkám.

Jaké boty se hodí k bílým kalhotám? Seznamte se s 5 nejmódnějšími modely
Předchozí
Jaké boty se hodí k bílým kalhotám? Seznamte se s 5 nejmódnějšími modely
Jaké boty se hodí ke kalhotám culottes?
Další
Jaké boty se hodí ke kalhotám culottes?