Wpisz i naciśnij enter

Jaké boty se hodí k bílým kalhotám? Seznamte se s 5 nejmódnějšími modely

Jaké boty se hodí k bílým kalhotám? Seznamte se s 5 nejmódnějšími modely

Bílé kalhoty nikdy nevyjdou z módy. V průběhu let se náš vkus pro střihy mění, stejně jako módní trendy, ale bez ohledu na to jsou bílé kalhoty univerzálním základem úspěšného outfitu. V letošní sezóně vládne bílý total look a kombinace, kde čím více bílé – tím lépe. Jaké boty k bílým kalhotám budou hitem? Napovídáme!

Na co si dát pozor při výběru bot k bílým kalhotám?

Před výběrem správných bot věnujte pozornost jejich střihu a materiálu. Bílé legíny nebo elegantní vypasované oblekové kalhoty jsou již několik let v módě. Tuto sezónu rádi nosíme bílé úzké kalhoty, ale také legíny s pruhy. Pro milovníky módy, kteří chtějí sledovat nejnovější trendy, jsou však bíle zvonové kalhoty nebo bílé kalhoty typu moms dobrou volbou. V létě vládnou na ulicích a plážích vzdušné, lněné kalhoty, do kterých si nejraději obujeme sandály nebo pantofle. Při výběru bot k bílým kalhotám budeme věnovat pozornost také příležitosti a barvě obuvi. Bílá se naštěstí hodí k většině barev, takže můžeme bez obav vybírat z obuvi v odstínech bílé, béžové, pastelové, ale i v metalických a dokonce neonových barvách.

jaké boty se hodí k bílým kalhotám?

Jakou obuv zvolit k bílým kalhotám?

Zde jsou modely bot, které dokonale podtrhnou stylizace s bílými kalhotami – najdete zde návrhy na lehké sandály, klasické lodičky nebo sportovní sneakersy.

Dámské sandály

Jaké boty nosit v létě k bílým kalhotám? Samozřejmě dámské sandály! K vypasovaným kalhotám se skvěle hodí dámské sandály na podpatku nebo platformě. Naopak k volnějším kalhotám – zejména lněným – se lépe hodí sandály s plochou podrážkou a ozdobnými pásky. Pokud přemýšlíte, jaká barva bot se hodí k bílým kalhotám, v sandálech se opravdu meze nekladou! Doporučujeme sandály v metalických barvách, které jsou tuto sezónu obzvlášť módní. Sandály v pastelových barvách nebo béžových odstínech budou také krásným doplňkem bílých kalhot. Můžete si také vybrat jemné, černé sandály, které budou působit elegantně.

styling s bílými kalhotami a sandály
bílé kalhoty a hnědé dámské sandály

Lodičky

Bílý dámský oblek v kombinaci s bílými lodičkami je jednou z nejmódnějších nabídek letošního léta. Avšak lodičky nejsou jen pro milovníky bílého total looku. Klasické lodičky v béžové, tmavě modré a černé barvě v kombinaci s bílými chino kalhotami jsou klasikou, která se hodí za všech okolností. A jaké boty se hodí k bílým kalhotám, pokud máme chuť na trochu módního šílenství? Vyberte si boty ve žluté, oranžové nebo dokonce zelené barvě!

jaké boty nosit k bílým kalhotám? béžové lodičky
tmavě zelené lodičky k bílým kalhotám

Mokasíny

Našly si klasické bílé kalhoty cestu do Vašeho šatníku? Jaké boty by byly dobrou volbou, pokud hledáte módní stylizaci? Dámské mokasíny! Mokasíny již několik sezón triumfují a jsou naprostou nezbytností v dámském šatníku! Univerzální volbou k bílým kalhotám jsou kalhoty v černé nebo hnědé barvě. V souladu se současnými módními trendy si však můžeme dovolit více, a tak si pořiďte mokasíny ve fialové, limetkově zelené barvě a samozřejmě modely v metalických barvách.

styling s bílými kalhotami a lakovanými mokasíny
Styling s černými dámskými mokasíny a bílými kalhotami

Spolehlivé baleríny

Baleríny jsou jedny z nejmódnějších bot této sezóny. Ženy po celém světě si je oblíbily především pro jejich pohodlí a skutečnost, že se hodí k většině stylizací. Zajímá Vás jaké boty k zvonovým kalhotám v bílé barvě budou hitem? Jsou to baleríny, které jemně doplní Vaši stylizaci, aniž by ji zastínily. Baleríny jsou také ideální obuví k bílým kalhotám všech střihů a skvěle se hodí jak pro formální příležitosti, tak pro každodenní vycházky.

stříbrné baleríny k bílým kalhotám
černé baleríny s bílými kalhotami

Sneakersy

Přemýšlíte, co si vzít k bílým kalhotám? Které boty Vám umožní vytvořit méně závaznou stylizaci? Naším návrhem jsou samozřejmě sneakersy! V kombinaci s bílými mom jeans a jednoduchým topem vytvoří jeden z nejmódnějších looků této sezóny. Sneakersy můžete kombinovat s bílými bokovými kalhotami, ale také s modely na míru. Pokud chcete spojit sportovní styl s elegancí, oblečte si k němu sako v pastelových barvách a máte hotovo!

Doufáme, že Vám naše návrhy obuvi pomohou vytvořit módní outfity s bílými kalhotami. Všechny modely, které jsme zmínili, najdete v nabídce Wojas.

Jak se obléknout do divadla, abyste vypadali elegantně a stylově?
Předchozí
Jak se obléknout do divadla, abyste vypadali elegantně a stylově?
Jaké boty zvolit k černým punčocháčům?
Další
Jaké boty zvolit k černým punčocháčům?