Wpisz i naciśnij enter

Jaké boty k džínám? Vybíráme nejlepší modely značky Wojas

Jaké boty k džínám? Vybíráme nejlepší modely značky Wojas

Džíny, pracovní kalhoty navržené v roce 1873 Levim Straussem pro americké horníky a farmáře, jsou jedním z největších módních hitů všech dob. Odhaduje se, že se ročně prodává až šest miliard párů těchto ikonických kalhot. Těžko si dnes dokážeme představit skříň bez pohodlných a univerzálních džínů, které se nosí v každodenní, sportovní a elegantní verzi. Jaké boty nosit k džínám, abyste vytvořili módní look? Jaké boty nosit k dámským džínám a jaké boty k pánským džínám? Zde jsou doporučené modely!

Módní a pohodlné stylizace s kalhotami - jaké boty zvolit k džínám?

Nadčasové džíny jsou kalhoty, které jsou již léta ceněny pro svou mimořádnou univerzálnost. Zdá se tedy, že modely, které se pohodlně nosí, se hodí téměř ke každé obuvi. Do té doby se vyplatí vědět, jak šikovně kombinovat ikonické kalhoty s obuví, abyste si zajistili maximálně módní vzhled.

Které džíny jsou tou nejlepší volbou, závisí na střihu kalhot a na příležitosti, ke které se nosí. Zde je několik tipů, které Vám usnadní vytvořit úspěšné stylizace s džíny!

Jaké boty nosit k džínům? Úspěšné stylizace s kalhotami různých střihů!

Úzké, přiléhavé k tělu džíny vypadají skvěle s pohodlnými balerínami a stylovými mokasíny. Když se je nosí s botami na podpatku, zeštíhlují a prodlužují nohy. Volné a docela objemné džíny o střihu boyfriend se hodí k bílým teniskám, a také i semišovým botám a Chelsea botám. Džíny straight leg s rovnou nohavicí můžete kombinovat se sportovními botami a společenskými dámskými lodičky - v jejich případě můžeme s obuví libovolně žonglovat v závislosti na příležitosti. Džíny flare s charakteristickými širokými nohavicemi ideálně vypadají ve spojení s botami na podpatku typu jehlový podpatek nebo sloupek. A nezapomeňme na džíny s vysokým pasem, které se hodí ke creeperům s robustní podrážkou.

Jaké boty nosit ke světlým džínám a jaké boty nosit k černým džínám pro formální stylizace? V tomto případě se vyplatí držet se základního pravidla - bez ohledu na střih kalhot by boty měly být tmavší než ony. Větší volnost dodávají casualové stylizace, ve kterých barva bot zvolených k džínám může navazovat na horní část oblečení.

Jaké boty nosit k džínám? Nejmódnější kombinace pro různé příležitosti!

To, jaká obuv k džínám bude vhodná, souvisí také s okolnostmi, za kterých se je nosí. Ve sportovních stylizacích pro každý den doporučujeme kombinaci volnějších džínů nebo těch s oděrkami a nášivkami, horní části v podobě topu nebo trička a tenisek nebo bot typu sneakers. V letních dnech si k džínám noste casualové pantofle, sandály dámské nebo pánské nebo espadrilky a lněnou košili. V chladnějších měsících lze pánské a dámské džíny kombinovat s kotníkovými botami, Chelsea botami a botami typu worker. Pak si přes tričko jednoduše přehoďte rozepnutý svetr nebo mikinu.

A jaké boty si vzít ke košili a džínám v elegantní verzi? Hladké tmavé modely jsou ideální do práce v kombinaci s mokasíny nebo kotníkovými botami a bílou košilí nebo rolákem. Pro všechny, které zajímá, jaké dámské džíny zaujmou na rande, doporučujeme - ideálním doplňkem romantických stylizací s kalhotami, zejména těch, které zdůrazňují výhody postavy, budou červené nebo černé ženské boty na jehlovém vysokém podpatku. Jako horní část můžeme zvolit hedvábnou košili na knoflíky nebo krajkovou halenku. A jaké boty pro pánské džíny budou nejlepší? Kožené boty typu brogues nebo boty typu monk v kombinaci s klasickou košilí a tvídovým sakem jsou nabídkou pro muže, kteří dávají přednost eleganci ve svých stylizacích.

Jaké boty jsou vhodné pro různé siluety? Doporučené střihy!

To, jaké boty se nejlépe hodí ke košili a džínám, není všechno. Základem módního stylu je správné přizpůsobení kalhot naší postavě. Pokud máte postavu hrušky - se širokými boky a úzkými rameny, budou Vám slušet džíny regular s rovnými nohavicemi a mírně vyšším sedem bez zdobení a oděrek. Modely v tmavé barvě opticky prodlouží nohy. Podobný střih by měly zvolit i ženy s mírně zaoblenou postavou typu jablko. Vyšší pas kalhot modeluje postavu a zakrývá její případné nedostatky.

Ženy se siluetou ve tvaru přesýpacích hodin a výraznou linií pasu mohou nosit jak džíny s nízkým sedem a rovnou nohavicí, tak i módní v poslední sezóně džíny typu "slouchy" nebo "boyfriend" s volným střihem. Pro osoby se siluetou obráceného trojúhelníku (úzké boky a žádný pas) budou ideální kalhoty s úzkými nohavicemi. Kapsy, otvory a nášivky na kalhotách dodají siluetě tvar.

Když už víte, které boty k dámským a pánským džínám budou dobrou volbou, vytvoříte úspěšné stylizace pro každou příležitost. Ty nejmódnější boty k džínám najdete v nabídce Wojas - podívejte se na ni!

Co můžeme udělat, aby nás boty neodíraly? Seznamte se s osvědčenými způsoby
Předchozí
Co můžeme udělat, aby nás boty neodíraly? Seznamte se s osvědčenými způsoby
Černé stylizace - hodí se pro všechny příležitosti? Zjistěte, kterým barvám se v kombinaci s černou barvou vyhnout
Další
Černé stylizace - hodí se pro všechny příležitosti? Zjistěte, kterým barvám se v kombinaci s černou barvou vyhnout