Wpisz i naciśnij enter

Jaký valentýnský dárek pro svou drahou polovičku? Přehled kožené galanterie značky Wojas

Jaký valentýnský dárek pro svou drahou polovičku? Přehled kožené galanterie značky Wojas

Svátek zamilovaných se blíží - 14. února. Co by to byl za den svatého Valentýna bez drobných dárků? Dárky, které si navzájem dáváme, jsou nejlepším důkazem toho, že na svou druhou polovičku pamatujeme. Co mu koupit na Valentýna? Jaký dárek pro manžela nebo přítele mu ukradne srdce? Zde je několik praktických rad od značky Wojas.

Proč a jak úspěšně oslavit Valentýna?

Ačkoli jsme přesvědčeni, že lásku ke své drahé polovičce byste měli projevovat každý den v roce, o důvody k oslavě Valentýna není nouze. 14. února je svátek svatého Valentýna, patrona zamilovaných - sv. Valentýn je především skvělou příležitostí, jak vyjádřit své city k druhé osobě - zejména pokud na romantická gesta v každodenní rutině zapomínáte. Je to také ideální den k tomu, abyste sebrali odvahu a řekli někomu důležitému, že k němu chováte náklonnost.

Svátek zamilovaných stojí za to oslavit také proto, abyste se oprostili od starostí a povinností a strávili ho trochu jinak než obvykle. Společná návštěva kina nebo divadla, návštěva elegantní restaurace, spontánní výlet mimo město nebo třeba romantická večeře doma s promítáním filmu? Bez ohledu na okolnosti, Valentýn je především o radosti z přítomnosti druhého člověka.

Květiny, čokoláda a šperky si jistě získají srdce všech žen. A jaký dárek k Valentýnu byste měli dát mužům? Co dát manželovi nebo příteli k Valentýnu? Zde je několik inspirací!

Co na Valentýna? Nápady na elegantní dárky pro elegantního muže

1. Peněženka

Hledáte inspiraci, co koupit své drahé polovičce k Valentýnu? Náš seznam nejlepších valentýnských dárků pro něj otevírá pánská peněženka. Je vyrobena z lícové kůže odolné proti poškození a deformaci, takže bude Vaší milované osobě sloužit nejen mnoho let, ale bude také nejlepší vizitkou vkusného muže. Pro milovníky nadčasové klasiky je ideální volbou peněženka jednoduchého střihu, hladká nebo s jemným reliéfem, v elegantní - černé nebo hnědé - barvě.

Zároveň stojí za to věnovat pozornost funkčnosti konkrétního modelu - speciální přihrádky na doklady, kreditní karty a vizitky, místo na bankovky a uzaviratelná kapsa na mince zajistí pohodlné používání. Při výběru peněženky jako dárku pamatujme také na zvyky své drahé polovičky - mnoho mužů místo tradičních peněženek dává přednost o něco menším verzím. Praktické slim modely jsou ideální možností pro moderní muže, kteří si cení maximální pohodlí. Všechny peněženky dostupné v naší nabídce se snadno vejdou do kapes kalhot, saka a také i bundy. Skvělou volbou může být také praktický komplet složený z peněženky a stylisticky přizpůsobeného přívěsku na klíče.

2. Pásek

Co na Valentýna pro milovníka praktických dárků? Náš typ je slušivý kožený pánský pásek, ne nadarmo označovaný jako šperk pro muže. Praktický pásek na jedné straně udrží spodní část oblečení na správném místě a na druhé straně umožní vytvořit dokonalý vzhled a dodá elegantní nádech outfitům pro různé příležitosti. V nabídce společnosti Wojas najdete širokou škálu pásků vyrobených z vysoce kvalitní přírodní kůže, což zaručuje jejich krásný vzhled a dlouholeté používání.

Abychom vyhověli požadavkům stylových mužů, shromáždili jsme v našem obchodě výjimečné pásky - hladké a se zajímavými vzory, různé, pokud jde o šířku a vybavené efektními přezkami. V souladu se zásadou, že pásek by měl vždy ladit s barvou kalhot, v sortimentu značky představujeme praktické pásky v klasické černé barvě a krásných hnědých odstínech.

3. Tašky

Všem, kteří přemýšlejí, co koupit k Valentýnu, aby potěšili svého partnera, doporučujeme podívat se na pánské tašky Wojas, které stále častěji doplňují každodenní, pracovní stylizace a stylizace na obchodní schůzky. Praktické a estetické modely, které nabízíme v našem obchodě, představují řadu vysoce kvalitních kožených výrobků. Skvěle se hodí k dalším koženým výrobkům, včetně bot a opasků o podobné stylistice.

Mezi taškami Wojas najdete jak objemné aktovky, tak elegantní kufříky a praktické příruční tašky. V našem sortimentu najdete také užitečné brašny pro notebooky s koženými prvky, vybavené chytrými přihrádkami a pohodlnými držadly. Různé velikosti a barvy tašek usnadňují výběr modelu, který bude vyhovovat potřebám obdarovaného. A jaký dárek pro chlapce, který ocení městský styl? S ohledem na příznivce volnějších stylizací jsme naši nabídku obohatili o funkční kožené batohy.
Jaký dárek k Valentýnu, který je již 14. února? Kožené zboží je synonymem elegance a dobrého vkusu. Peněženky, pásky a tašky značky Wojas, které zaujmou svým designem a kvalitou provedení, budou skvělým doplňkem elegantních pánských stylizací. Výběr je na Vás!

Elegance ve vydání smart casual - pánské kotníkové boty v zimních stylizacích
Předchozí
Elegance ve vydání smart casual - pánské kotníkové boty v zimních stylizacích
Karnevalové party - jak si vybrat pohodlné boty na jehlovém podpatku, ve kterých protančíte celou noc?
Další
Karnevalové party - jak si vybrat pohodlné boty na jehlovém podpatku, ve kterých protančíte celou noc?