Wpisz i naciśnij enter

Přehled dámských formálních bot na jaro

Přehled dámských formálních bot na jaro

V ženském šatníku by se mělo nacházet místo na elegantní dámské boty. Stejně jako „malé černé šaty“ jsou ony nezbytným prvkem vybavení skříně každé ženy, nezávisle na stylu, který preferuje. Pohodlné dámské kožené boty, klasické boty na jehlovém podpatku nebo elegantní boty za kotník - výběr společenských modelů je opravdu impozantní. Podívejte se na to, co pro Vás značka Wojas připravila na jarní sezonu!

Elegantní dámské boty v různých podobách

Módní dámské boty jsou jak základem každé stylizace, tak i její výjimečným doplněním. Dodávají její výjimečný vkus a díky nim každá stylizace doplněná botami na podpatku vypadá trošku elegantněji. Elegantní dámské boty na vysokém podpatku mají ještě jednou nepopiratelnou výhodu - tvarují siluetu a opticky prodlužují nohy. Pamatujte však, že stejně důležité jako vizuální zážitky, které zaručují klasické lodičky, je také pohodlí a komfort jejich nošení. Značka Wojas nezapomíná, že vkus a elegance vždy  musí jít ruku v ruce s komfortem používání. Zachováváme tradiční, řemeslné techniky výroby a tedy spojujeme nejvyšší kvalitu provedení s výjimečným designem. V nabídce našeho obchodu najděte klasické boty na jehlovém podpatku, pohodlné dámské boty z kůže nebo elegantní boty na nízkém podpatku. Všechny budou ideálním doplněním jarní společenské stylizace.

Pohodlné dámské boty z kůže pro každou příležitost

Společenské a výjimečně elegantní. Na vyšším nebo trošku nižším podpatku. Klasické dámské lodičky, ženské boty na jehlovém podpatku nebo pohodlné dámské boty na sloupku. Každý model je přizpůsoben k aktuálním trendům a vyroben s ohledem na Váš komfort.

Pohodlné dámské kožené boty tvořeny pod značkou Wojas, které budou vládnout tomu jaru, jsou vyrobené z materiálů získávaných od evropských výrobců. V naší nabídce najděte společenské boty z přírodní kůže, velurové kůže nebo nubuku. Hladké boty na jehlovém podpatku v bohatém barevném provedení, lodičky se zapínáním na kotníku pomocí ozdobné přezky, subtilní zdobení na přední části chodidla nebo modely s bohatě zdobeným podpatkem a zadní stranou - v závislosti na příležitosti a stylizaci, můžete si vsadit na klasický vkus a mu přidat trošku extravagance.

Vyberte si barvu, aneb dámské formální boty bez omezení

Elegantní boty na nízkém podpatku se hodí k všemu. Pokud hledáte univerzální společenské boty, můžete si vybrat modely v černé klasické barvě. Můžete si směle vybrat jak boty vyrobené z velurové kůže, tak i nejkvalitnější lícové kůže. Černé boty na jehlovém podpatku budou ideálně vypadat ve spojení s formální a večerní stylizací. Hodí se jak k neformálním šatům, elegantním večerním šatům, tak i k rovným látkovým kalhotám, světlé košili a elegantnímu saku. Ideální budou pro důležitější setkání, rodinné oslavy, nebo také i na formální setkání.

Jaro je však ideální čas, abyste přidaly ke své skříni trošku barvy. Neomezujte se tedy na jednou barvu, a oživte trošku svou stylizaci pomocí živého odstínu bot. Kultovní už béžové boty na jehlovém podpatku jsou teprve předehrou k bohaté nabídce pohodlných a módních dámských bot, které budou slavit úspěchy tohoto jara.

Pohodlné boty na jehlovém podpatku nebo elegantní boty na klínku?

Je všeobecně známo, že elegantní dámské boty jsou ty, které hrdě stojí na vysokém jehlovém podpatku. Vhodně přizpůsobené k noze, s chránící chodidlo podšívkou a strukturovanou podešví v přední části k zajištění protiskluznosti, mohou být nejkomfortnějšími botami ve Vaši skříni. Při výběru pohodlných bot na jehlovém podpatku na širokou nohu věnujte pozornost dobře umístěnému podpatku - měl by být umístěn přímo uprostřed paty.

Pamatujte také, že elegantní boty jsou nejen ty na vysokém jehlovém podpatku. Eleganci můžete přidat také i pomocí elegantních bot na klínku nebo dokonce i kačenek, tj. lodiček na velmi nízkém a úzkém podpatku. Pokud nejste zvykly na boty s vysokým jehlovým podpatkem, a úzký podpatek není Váš styl, můžete si vybrat boty na sloupku, který bude trošku stabilnější a zajistí lepší přilnavost k povrchu. V nabídce značky Wojas najděte také elegantní boty na nízkém podpatku, které ideálně doplní dokonce i nejvíc společenský outfit.

Celoroční trend, aneb jarní boty za kotník

I když boty za kotník jsou spojované spíš s chladnějšími měsíci a připomínají podzimní a zimní šatník, v tomto případě móda nerozlišuje roční období. Kotníkové boty a dámské elegantní boty za kotník je ideální výběr také i na jarní dny. Pokud spojíte vkusné černé kotníkové boty na sloupku s plisovanou sukní nebo dokonce i dlouhou sukní, stvoříte nadčasovou a trochu avantgardní, ale výjimečně společenskou stylizaci. Chcete-li stylizaci dodat výjimečný charakter, vyberte klasické kotníkové boty s multibarevnou vložkou nebo zdobením v podobě mašličky nebo subtilně lesklého řetízku. Pro oficiální setkání, k vkusným šatům, vyberte kotníkové boty na vysokém jehlovém podpatku - styl, elegance a vkus v jednom! Chcete na chvilku zapomenout na černou barvu? S elegantními botami za kotník v barvě béžové nebo jemně hnědé oživíte tónovanou stylizaci, a zároveň přizpůsobíte se k barvám sezony!

Klasika vždy v módě. Podívejte se na dámské kabelky značky Wojas!
Předchozí
Klasika vždy v módě. Podívejte se na dámské kabelky značky Wojas!
Podmínky výběru bot k obleku
Další
Podmínky výběru bot k obleku