Wpisz i naciśnij enter

Rande v elegantní restauraci? Doporučujeme, co si obléct

Rande v elegantní restauraci? Doporučujeme, co si obléct

Stylizace na rande, zejména na to nejvíce stresující - první, by nikdy neměla být náhodná. Pokud plánujete romantickou večeři v elegantní restauraci, která vyžaduje poněkud formálnější dress code, měli byste dbát na pečlivé doplnění svého outfitu. Jaké oblečení a boty zvolit na rande, abyste se cítili sebevědomě a zapůsobili na svou drahou polovičku? Co si vzít na rande v elegantní restauraci, abyste se vyhnuli módnímu přešlapu? Napovíme vám!

Romantická večeře - stylizace pro rande ve městě

Rande je událost, při které se každá strana chce předvést v tom nejlepším světle. A nejde jen o chování, ale také o to, abyste dobře vypadali a udělali dobrý dojem. Aby se tak stalo, měli bychom se řídit několika jednoduchými pravidly o tom, co si obléct na první rande nebo večeři s partnerem, a čemu je lepší se při této zvláštní příležitosti vyhnout.

V našem průvodci se podíváme na exkluzivní restaurace, pyšnící se precizností přípravy těch nejjednodušších pokrmů. Šéfkuchaři elegantních restaurací vytvářejí plnost chutí z vysoce kvalitních produktů, které povzbuzují chuťové pohárky a jsou skvělým místem pro romantické rendez-vous.

Stylizace na rande
boty na rande

Na co pamatovat, když jdete do luxusní restaurace?

Sestavit stylizaci na rande v elegantní restauraci může být pro mnoho lidí výzvou. Na pomoc nám přichází internet. Nebo spíše sociální média místa, kam se chystáme. Na jejich webových stránkách si můžeme prohlédnout fotografie interiéru restaurace, obsluhy a podávaných jídel, takže si můžeme udělat představu o atmosféře místa. Tímto způsobem - stejně jako kuchaři v kuchyni - můžeme z našeho šatníku vytvořit úspěšnou kompozici oblečení a obuvi pro zvláštní příležitost.

Co si obléknout na sebe do elegantní restaurace? Oblečení a obuv na rande

Stylizace na rande - inspirace pro ni

Ženám, které přemýšlejí, co si obléct na rande do exkluzivní restaurace, doporučujeme především klasické malé černé šaty ke kolenům. Budeme v nich vypadat obzvláště fenomenálně při romantické večeři při svíčkách a s čerstvými květinami na stole. Nejlepší střihy šatů jsou tužkový a rozšířený - ten první je ideálním řešením pro vysoké a štíhlé ženy, které zdůrazní jejich postavu. Dámy s mírně plnějšími tvary se mohou rozhodnout pro šaty s rozšířenou spodní částí a páskem, který opticky zeštíhlí pas. Kromě malých černých šatů můžeme do elegantní restaurace zvolit i šaty v jiných, bezpečných barvách. Místo neonových barev, které jsou sice módní, ale ne vždy se hodí do exkluzivních interiérů, jsou vhodnější béžové a pastelové.

Stylizace na rande s šaty tím nekončí. Dobrou volbou jsou také cigaretové kalhoty nebo široké látkové kalhoty palazzo. Zkombinujte je se saténovou košilí s knoflíčky nebo hedvábnou halenkou se zavazováním pod krkem. Doplňte svůj outfit obálkovou kabelkou na řetízku nebo kufříkem do ruky a decentními zlatými nebo stříbrnými šperky. Celý outfit skvěle doplní boty - dámské jehlové boty, nejlépe v černé nebo červené barvě. Hodí se i dámske mokasíny - módní obuv na jaro.

co si obléct na rande
Stylizace na rande

Stylizace na rande - inspirace pro něj

Co si obléct na rande do restaurace jako muž? Nejbezpečnější volbou v případě míst s vkusným designem a vynikající kuchyní bude oblek - klasika elegance. V kombinaci s bílou nebo blankytnou košilí a páskem bude oblek vždy vypadat velmi elegantně. Formální look můžete rozbít vzorovanou košilí. Zajímavou alternativou je také smart casualový outfit s poloformálním sakem a rolákem v hlavní roli. Jaké boty na rande pro takovou stylizaci doporučujeme? Naším typem jsou kožené pánské polobotky typu derby nebo oxfordky v černé nebo hnědé barvě, které musí nutně ladit s kalhotami.

Faux pas na rande: čeho se vyvarovat při sestavování stylizace na večeři

Oblečení a obuv na rande by měly být pohodlné. Je pravda, že v oblečení, které nás omezuje v pohybu, budeme cítit diskomfort, což nám může vzít radost z příjemného setkání. Příliš volné oblečení se však nehodí k elegantnímu charakteru restaurace. Pokud se tedy chystáte na romantickou večeři v restauraci, vyhněte se volným tričkům a roztrhaným džínům, které si raději nechte na neformální posezení v hospodě s přáteli.

Ženám se nedoporučuje stylizace na rande z průsvitných látek a se silně odhalujícím výstřihem, což může působit poněkud vulgárně, zejména v exkluzivních prostorech. V elegantních restauracích se také nedoporučují bosé nohy - žádné punčocháče nebo punčochy jsou velkým faux pas, i když je venku horko. 

Večer v elegantní restauraci nás zavazuje k tomu, abychom si vzali vhodné oblečení. Pečlivě komponovaná stylizace na rande v restauraci bude ladit s atmosférou místa a jistě zapůsobí na naši druhou polovičku. Tu správnou dámskou a pánskou obuv na rande při svíčkách najdete v nabídce Wojas!

Stylizace na Velikonoce! Podívejte se, co je letos trendy
Předchozí
Stylizace na Velikonoce! Podívejte se, co je letos trendy
Přehled pánské elegantní jarní obuvi
Další
Přehled pánské elegantní jarní obuvi