Wpisz i naciśnij enter

Trendy podzim/zima 2022/2023. Podívejte se, co bude módní v kolekci Wojas!

Trendy podzim/zima 2022/2023. Podívejte se, co bude módní v kolekci Wojas!

Stále kratší a chladnější dny předznamenávají nevyhnutelný konec léta. Je nejvyšší čas zkontrolovat svůj šatník a doplnit ho o sezónní novinky. Zajímá Vás, co bude v nadcházejících měsících v módě? Jaké oblečení a boty budeme v blízké budoucnosti nosit? Pod lupou si bereme trendy oblečení a obuvi pro nadcházející sezónu podzim-zima 2022/2023. Inspirujte se jimi s řadou Wojas!

Móda na sezonu podzim-zima 2022/2023 - přehled oděvních trendů

Nejsilnějším trendem v oblékání pro nadcházející měsíce je maximální pohodlí v kombinaci s nonšalancí. Klasický trenčkot, který překvapí svým oversize střihem a kombinací několika materiálů, se perfektně hodí. Kromě moderního kabátu budou v módě také pletené svetrové komplety a dlouhé sukně nebo zvonové kalhoty, které v chladných dnech příjemně zahalí naše tělo. Jedním z nejžhavějších trendů letošního roku jsou kalhoty s širokou nohavicí. Zajímá Vás, jaké boty do zvonových kalhot budou vypadat nejlépe? Využijte našich rad! 

Móda na podzim 2022 zahrnuje také sportovní styl, který je oblíbený již několik sezón a prolomí spojení s profesionálním oblečením pro oblíbené sporty. Na přehlídkách návrhářů a v kolekcích módních značek tak najdeme elegantní soupravy halenek a sukní a vypasované šaty v duchu athleisure.

Pánská a dámská móda na podzim 2022 je také o vzorech. V nadcházejících měsících bude dominovat především preppy styl a s ním spojený kostkovaný vzor, který se nosí na kabátech, sukních a sakách. Módní budou také zářivě barevné futuristické potisky, které rozzáří každý outfit. Ve večerním vydání budou kralovat třpytivé flitry a okouzlující peří zdobící šaty a lesklé materiály pánských obleků. Módní stylizace na podzim 2022 podpoří průhledné látky a smyslné výřezy na halenkách a šatech.

Trendy podzim-zima 2022 jsou také o barvách, zejména ve verzi total look. Módní stylizace pro chladnější dny se neobejdou bez velbloudí a bílé barvy, které se používají ve vrstvených soupravách od hlavy až k patě. Blízká budoucnost potěší i fanoušky klasiky. Móda na podzim 2022 je především o elegantních sakách a oblekových kalhotách - jak na míru, tak v oversize verzi, která je módní již několik sezón. Minimalistické soupravy do práce a na speciální výlety budou vypadat skvěle zejména v černé barvě.

Módní obuv – trendy podzim-zima 2022/23

Obuvní móda pro podzim 2022 je stejně jako oděvní trendy poctou maximálnímu pohodlí a osvědčené klasice. Které boty budou hrát v nadcházejících měsících hlavní roli? Do podzimních trendů skvěle zapadají dámské mokasíny, nejmódnější obuv následujících měsíců. Modely v preppy stylu překvapí dokonalou kombinací funkčnosti a formy - v kolekci Wojas představujeme černé, světle hnědé a béžové modely se zmenšenou podrážkou. Odvážné platformy a výrazné vzorky, které nádherně zeštíhlují nohu, jsou must have sezóny. Žádaným střihem budou také lodičky na sloupku a se střihem Mary Jane, které dokonale kombinují dívčí půvab s ženskou elegancí. Ty jsou vyrobeny v klasické matné nebo lakované kůži, zapínají se na řemínek a mají zaoblenou špičku - tento podzim se postavily na trendovou platformu. 

V trendech pro podzim-zimu 2022/23 nemohla chybět nejmódnější obuv této části roku - kotníkové boty. V blízké budoucnosti budou kralovat dostupné v nabídce Wojas motocyklové a vojenské boty Wojas se silnou platformou nebo traktorovou podrážkou. Pro ty, kteří chtějí vyčnívat z davu, doporučujeme černé modely s kontrastní červenou podrážkou, kterou je těžké přejít lhostejně. Módní volbou budou také boty z velurové štípenky s texaským rodokmenem, tedy klasické kovbojské boty, stejně jako boty s ponožkovým svrškem a šněrovací turistické boty. Těžké boty s kovovými řetězy, přezkami a kováním dobře vyváží vzdušné šaty. Pro stále ještě teplé dny doporučujeme letošní podzimní módní černé kožené lordsy na ploché podrážce - tato praktická obuv je ideální pro více či méně formální příležitosti, a to jak ke kalhotám, tak k šatům. K módním trendům podzim/zima 2022 patří také nesmrtelné dámské kozačky - doporučujeme především mušketýrky se svrškem sahajícím nad kolena, které se hodí ke krátkým sukním a dlouhým trenčkotům.

Jaké pánské boty stojí za to mít ve své kolekci? I v této kategorii jdou pohodlí a klasika ruku v ruce. Z modelů doporučených pro muže nabízí značka Wojas tuto sezónu módní boty typu derby a oxfordky, které se skvěle hodí k formálnímu obleku. K trochu ležérnějším stylizacím se hodí boty typu brogue s robustní podrážkou. Zajímavě vypadají také béžové, hnědé a černé chelsea boty s gumovou vložkou a šněrovací boty inspirované trekovou obuví. Milovníky pohodlí přesvědčily sneakersy, které nechyběly v trendech pro podzim 2022. V teplých a suchých dnech se muži v sportovní obuvi s casualovým charakterem budou cítit pohodlně a tyto boty jim poskytnou módní look. V nabídce Wojas představuje modely v praktických černých a hnědých barvách, s nízkým a mírně vyšším svrškem.

Módní stylizace pro podzim 2022 – jaké doplňky je nejlépe doplní?

Móda pro podzim-zimu 2022/23 jsou také nezbytné doplňky. Mezi kabelkami vedou černé, béžové a hnědé modely, které jsou rovněž k dispozici v nabídce Wojas a které se vyznačují svou strukturou. Reliéfy ze zvířecí kůže, proplétání a nápadné prošívání zdůrazní stylizace založené na letošních trendech. V závislosti na příležitosti doporučujeme kabelky různých velikostí - nadcházející sezóna bude patřit malým ledvinkám, šikovným obálkovým kabelkám, řetízkovým kurýrním taškám, praktickým shopperkám a pohodlným batohům. Výrazným módním akcentem podzimu 2022 jsou šťavnaté oranžové a červené barvy (také v podobě detailů), které se objevují na kabelkách a peněženkách.

Trendy podzim-zima 2022/23 jsou nejlepší příležitostí pro módní experimenty, které kombinují klasiku s modernou. Díky stylové rozmanitosti si v módě pro chladné počasí každý najde to své. V nejnovější kolekci Wojas jsou představeny nejmódnější dámské a pánské boty a doplňky pro nadcházející měsíce. Doporučujeme Vám, abyste si ji prohlédli!

Jaké boty zvolit k chino kalhotám? Návrhy pro ženy a muže
Předchozí
Jaké boty zvolit k chino kalhotám? Návrhy pro ženy a muže
Total look - vytvořte tu nejlepší stylizaci s obuví Wojas
Další
Total look - vytvořte tu nejlepší stylizaci s obuví Wojas