Wpisz i naciśnij enter

Boty k dlouhé sukni, které Vás potěší. Podívejte se na doporučené modely

Boty k dlouhé sukni, které Vás potěší. Podívejte se na doporučené modely

Dlouhé sukně jsou velmi oblíbené. A to ne bezdůvodně – maxi sukně účinně zvýrazňují přednosti postavy. A přestože jsou samy o sobě velmi stylové, vyžadují společnost šikovně zvolené obuvi. Jaké boty tedy zvolit k dlouhé sukni, abyste v ní vypadali opravdu fenomenálně? Čím byste se měli řídit při jejich výběru? Napovídáme!

Proč byste měly mít v šatníku dlouhé sukně?

Maxi sukně je naprostou nezbytností v šatníku každé ženy. Zajímá Vás, jaké boty se k ní hodí? Než si doplníte šatník sukněmi, měly byste vědět, proč byste je měly mít ve své sbírce. Především jsou nadčasové a univerzální. Lehkou a vzdušnou sukni lze stylizovat mnoha způsoby. Milovníci romantického stylu, příznivci městského looku i fanoušci rockového stylu si s jejich pomocí mohou vytvořit zajímavé komplety. Maxi sukně mají také mnoho střihů. Rozšířené, plisované, tylové, obálkové, tužkové, s volánky... pro každého fanouška sukní se něco najde! 

Klíčem k úspěšné stylizaci je správná obuv. Při výběru bot k dlouhé sukni je dobré zvolit osvědčené barevné kombinace. Odstín bot by měl ladit s barvou maxi sukně. 

Jaké boty se hodí k maxi sukni?

Maxi sukně je jedním z nejžhavějších módních trendů již několik sezón a je skvělým základem pro mnoho stylizací. Správná obuv určuje jejich konečný charakter. Jaké boty k dlouhé sukni budou tou nejlepší volbou? Zde jsou některé z našich tipů na úspěšné sady.

Lehká a letní se sandály

Dlouhé sukně se skvěle hodí k lehkým sandálům. Nejoblíbenější boty na léto se skvěle hodí k boho stylizacím. K jejich vytvoření budeme potřebovat sandály na silné podrážce, které dokonale ladí s prázdninovou náladou.

Roztomile a ležérně s teniskami nebo sneakersy

Dlouhá sukně se sportovní obuví? Proč ne! Je to velmi oblíbená kombinace mezi fanoušky casualového stylu. Sukni v maxi délce můžete volně kombinovat s bílými teniskami nebo dámskými sneakersy na platformě. V takovém kompletu se bude skvěle vyjímat jak tepláková, tak romantická tylová maxi.

Módně a pohodlně s balerínami

Při stylizaci s maxi sukní můžeme použít i klasické baleríny. Modely z přírodní kůže vypadají krásně s jednoduchými pletenými sukněmi. K takovému kompletu se hodí i bavlněné tričko a přes něj přehozený oversize svetr.

Styl a teplo s kotníkovými botami

Dlouhá sukně není vyhrazena jen pro letní stylizace. Tento prvek šatníku lze s úspěchem použít i na podzim a v zimě. Zejména v chladném počasí je důležité šikovně zvolit boty k dlouhé sukni. Kožené kotníkové boty k šatům jsou dalším osvědčeným nápadem pro nadčasový look. 

černé kozačky s dlouhou sukní
černé kozačky s dlouhou sukní

Dívčí s kotníkovými šněrovacími botami

Dalším naším návrhem je stylizace s dlouhou plisovanou sukní s rozparkem na boku. Její romantický charakter rozbije nonšalantní kožená bunda. Pod sako si oblečte basic halenku s dlouhými rukávy. A na nohy – krátké boty s vázáním. Tento jednoduchý způsob dodá dívčí soupravě divoký a mimořádně módní charakter. 

hnědé kozačky s dlouhou sukní
černé kozačky s dlouhou sukní

Univerzálně a s charakterem s mokasíny

Maxi sukně jednoduše miluje společnost další obuvi – jedná se o dámské mokasíny. Boty vypadají nejzajímavěji v kombinaci s boho sukněmi ze vzdušných látek a s basic topem. Ale je toho víc – mokasíny na platformě vytvoří dokonalý duet s černou sukní dlouhou až na zem s jemnými záhyby. Sadu můžeme doplnit tričkem s logem Vaší oblíbené kapely. 

mokasíny k dlouhé sukni

Žensky a vkusně s lodičkami

Maxi střih lze využít při vytváření kompletů na romantickou schůzku nebo rodinnou oslavu. Jako boty k dlouhé sukni se v tomto případě hodí kožené lodičky na sloupku. Pevné boty krásně vyniknou na noze a vytvoří velmi ženský look pro zvláštní příležitosti. 

lodičky k dlouhé sukni

Maxi sukně jsou jedním z nejpohodlnějších a zároveň neobyčejně univerzálních kousků v dámském šatníku. Skvěle vypadají v kombinaci s dalšími vrstvami oblečení a vhodně sladěnou obuví. Ty v široké škále střihů a barev najdete v bohaté nabídce značky Wojas!

Jaké boty se hodí k nadkolenkám? Seznamte se s našimi návrhy
Předchozí
Jaké boty se hodí k nadkolenkám? Seznamte se s našimi návrhy
Jak se obléknout na karnevalový ples? Nechte se inspirovat!
Další
Jak se obléknout na karnevalový ples? Nechte se inspirovat!