Wpisz i naciśnij enter

Dámská a pánská letní obuv. Prohlédněte si širokou nabídku pantoflů a sandálů značky Wojas

Dámská a pánská letní obuv. Prohlédněte si širokou nabídku pantoflů a sandálů značky Wojas

Prohlédněte si širokou nabídku pantoflů a sandálů značky Wojas. Znamená to ale vzdát se módního stylu v práci, ve městě nebo na dlouho očekávaném výletě? Nic nemůže být vzdálenější pravdě! Poradíme Vám, které dámské a pánské letní boty budou dokonalou kombinací pohodlného nošení a stylového vzhledu!

Letní obuv - podle čeho byste se měli řídit při výběru?

Při výběru letní obuvi je vhodné řídit se především praktickými hledisky. Obuv pro horké dny nám musí zajistit pohodlí při různých letních aktivitách. Použitý materiál by neměl dřít kůži ani přehřívat nohy. Modely z přírodních materiálů jsou pro tento účel ideální jako letní obuv pro ženy nebo muže.

Zároveň by letní obuv měla být co nejprodyšnější. Pokud je to možné, raději se vyhněte uzavřené obuvi. Přestože jsou velmi pohodlné na nošení, nepropouštějí tak dobře vzduch. Převládající vysoké teploty zároveň zvyšují pocení nohou - vzniklá vlhkost vytváří ideální podmínky pro množení škodlivých bakterií.

Letní obuv musí také poskytovat maximální pohodlí při několikahodinové chůzi - například na cestě na dovolenou. Proto je nejlepší, když má obuv plochou podrážku. Pozornost je třeba věnovat také vhodnému upevnění - z bezpečnostních důvodů by mělo být dostatečně široké a pevné. Sandály s velmi tenkými pásky hůře stabilizují nohu, takže se v nich snáze vyvrtne kotník.

Jako letní obuv pro ženy i muže jsou výbornou volbou otevřené pantofle a sandály - díky široké nabídce střihů můžete obuv dokonale přizpůsobit příležitosti a svým preferencím.

Jaké dámské boty zvolit v létě pro práci?

Venku je horký den a vy přemýšlíte, co si vzít na sebe do kanceláře, abyste vypadali elegantně a zároveň se cítili pohodlně? Vyberte si pohodlné a vzdušné sandály - dámskou letní obuv, která odhaluje chodidlo. Pokud to Vaše pracoviště dovoluje, přidejte do své kancelářské stylizace módní boty tohoto střihu. Kožené dámské sandály na ploché podrážce jsou skvělou alternativou k nepříliš pohodlným jehlovým podpatkům a hodí se zejména ke květinovým šatům. Zajímavě také vyniknou v kombinaci s dámským kostýmem nebo overalem. 

K sukním a rozevlátým košilím budou skvěle vypadat klasické sandálové espadrilky s pevným zapínáním kolem kotníku. Dámské letní boty s tímto střihem jsou jednoduchým způsobem, jak opticky prodloužit siluetu, aniž byste museli obětovat maximální pohodlí. Podobného efektu dosáhnete s párem sandálů na mohutné platformě, které se hodí k vypasovaným midi sukním a úzkým kalhotám.

Chcete-li vypadat sportovně, zvolte ultramoderní sandály s vysokou podrážkou inspirované sneakersy - černobílá letní obuv bude vypadat skvěle v outfitu typu total look.

Nejlepší dámské boty na dovolenou - do města i na výlet

Mezi dámskou letní obuv patří nejen známé a oblíbené sandály, ale také pantofle - nejžhavější obuv sezóny 2022. Množství střihů potěší každou milovnici módy, která pro sebe hledá dokonalou obuv do horkého počasí. V nabídce Wojas představujeme především dámské kožené pantofle z vysoce kvalitní lícové kůže, které jsou ideální na procházku do parku nebo do města s kamarádkou. Krásně budou vypadat zejména s dlouhými šaty se vzdušným střihem. 

Zajímavou volbou jsou také praktické pantofle na silné podrážce - letní obuv tohoto střihu je dobrou volbou do restaurace. Mezi módními pantofli najdete originální modely se dvěma zkříženými prošívanými pásky a jedním silným páskem a korkovou podrážkou. Naopak gumové pantofle jsou ideální na letní výlet k moři - díky jednomu nebo dvěma širokým nastavitelným páskům se obuv dokonale přizpůsobí chodidlu. Profilovaná stélka zajišťuje celodenní pohodlí při nošení obuvi.

Pánská letní obuv - doporučené modely pro muže

Horké letní dny jsou obdobím, kdy ani muži nemusí obětovat pohodlí pro stylový komfort. S ohledem na ně vznikají takové pánské letní boty, které najdete v naší nabídce, jako jsou elegantní sandály z lícové kůže se zajímavými zkříženými pásky v přední části a ozdobným detailem v podobě loga. Boty tohoto střihu skvěle doplní ležérní stylizace s lněnými kalhotami nebo šortkami a rozepnutou košilí s krátkým rukávem. Na dovolenou se Vám budou hodit i kožené žabky - pánská letní obuv, která úspěšně kombinuje eleganci a ležérnost.  Umilovníků hor by zase neměly chybět nepromokavé sandály se solidní podrážkou se vzorkem. V naší nabídce pánské obuvi nemohly chybět i ikonické boty Relaks v letní verzi - lehké gumové pantofle jsou ideální na dovolenou u moře nebo k bazénu.

Připravte se na sluneční dny výběrem správné obuvi na léto. V sortimentu značky Wojas představujeme dámskou a pánskou letní obuv v široké škále střihů a barev. Podívejte se na naši nabídku!

Vrzající boty - jak na ně?
Předchozí
Vrzající boty - jak na ně?
Módní doplňky: Zvolte si kabelku s charakterem
Další
Módní doplňky: Zvolte si kabelku s charakterem