Wpisz i naciśnij enter

Jak nosit boty na platformě a s čím je kombinovat?

Jak nosit boty na platformě a s čím je kombinovat?

Móda platforem pokračuje – zdá se, že jejich silná pozice ve světě módy se s každou sezónou posiluje. Nejinak tomu bude i v nadcházejících měsících – obuv s výraznou podrážkou nejen v zimním vydání kraluje stylizacím trendsetterů. Jak nosí nejmódnější boty módní experti? K čemu nosit boty na platformě, abyste vypadali senzačně bez ohledu na příležitost? Připravili jsme pro Vás několik tipů – inspirujte se jimi!

Módní a pohodlné boty na platformě – silný trend

Platformy dominovaly již v loňském roce a vše nasvědčuje tomu, že i v roce 2023 budou hrát klíčovou roli v obuvnické módě. Klasické střihy obuvi byly obohaceny o silné podrážky – milovníci módních trendů se tak mohou těšit na modely, které – což není zanedbatelné – lze využít pro mnoho různých příležitostí. 

Jsou boty na platformě módní? A jak! Trendsetterky po celém světě propagují boty se zvýšenou podrážkou. Platformy však nejsou jen oblíbenou volbou těžké obuvi pro podzimní a zimní měsíce, ale existuje i velké množství dalších střihů, které můžete v nadcházejících měsících zařadit do svých stylizací. 

Jsou boty na platformě pohodlné? Boty na platformě nejsou jen úžasné na pohled – jejich vysoká podrážka umožňuje dosáhnout efektu podpatku a zároveň zachovat maximální pohodlí. Modely k dispozici z nabídky Wojas jsou vyrobeny z vysoce kvalitní kůže, speciální kožené podšívky a další potěšení z nošení přinášejí speciální kožená podšívka a systémy zapínání. Výhodou je výrazná podrážka, díky které si bota poradí s jakýmkoli povrchem.
K čemu se hodí boty na platformě? Možností je mnoho – záleží jen na střihu obuvi, který si vyberete! V následujícím článku se blíže podíváme na boty na platformě, které promění každou stylizaci a budou nesporným hitem roku 2023!

Jak nosit boty na platformě
Jak nosit boty na platformě

Stylizace s botami na platformě 

S botami na platformě můžete vytvořit řadu velmi atraktivních módních setů, ve kterých – o tom nepochybujeme – budete vypadat fenomenálně a zároveň si zajistíte pohodlí. Které stylizace s botami na platformě nám dodají módní look? O tom v další části, ve které se blíže podíváme na nejmódnější střihy obuvi se silnými podrážkami!

Lodičky na platformě – stylizace s dívčím vkusem 

Kromě klasických lodiček na platformě se stylizace pro rok 2023 promění díky módním botám se střihem Mary Jane. Jsou vyrobeny z klasické matné nebo lakované kůže, se zapínáním na pásek a zaoblenou špičkou – dokonale kombinují dívčí půvab s ženským lookem. V stylizacích hvězd v poslední době dominují lodičky, u nichž poměrně nízkou podrážku nahradila vysoká platforma. V nabídce značky Wojas najdete módní a pohodlné lodičky Mary Jane na podpatku typu sloupek nebo blokovém podpatku – díky jednoduchosti a ležérní eleganci střihu se hodí k mnoha stylizacím. Dámské lodičky na platformě budou vypadat skvěle v doprovodu prádlových šatů s koženou bundou, stejně jako s minisukní s volánkovou košilí. Pro každodenní stylizace je kombinujte s klasickými džínami volného střihu – přidejte celé stylizaci nonšalantní nádech díky bundě typu bomber. 

Móda platforem pokračuje
Móda platforem pokračuje

Stylizace s mokasíny na platformě – indiánský vibe

Které boty na platformě stojí za to mít ve své sbírce? Při sledování trendů, které určují módní znalci, není možné nesledovat mokasíny. Tyto boty, které jsou v módě již několik sezón, se letos na jaře prosadí i v dámských stylizacích. Boty v preppy stylu překvapí dokonalou kombinací funkčnosti a formy – v kolekci Wojas představuje černé, světle hnědé a béžové modely se zvýšenou podrážkou. Silná podrážka s výrazným vzorkem dodává botám inspirovaným indiánskou kulturou drápovitý vzhled a zároveň pomáhá zeštíhlit nohu. Jak nosit boty na platformě? Lakované dámské mokasíny s ozdobným řetízkem prolomí formální stylizaci s látkovými kalhotami a klasickou košilí nebo tužkovou sukní a elegantní halenkou. 

Sandály na platformě – stylizace na léto s charakterem

Trend silných podrážek se rozšířil i na letní obuv. Stylizace se sandály na platformě je osvědčeným receptem, jak dodat outfitu svěžest. Módní influencerky používají ve svých outfitech hlavně sandály ve stylu grunge, tedy se silnějšími pásky, které drží nohu a kotník na místě. Jak vytvořit stylizaci se sandály na platformě? Je to jednoduché – kombinujte je s kalhotami typu culotte odhalujícími kotníky a crop topem. Skvělé budou také džínové šortky v kombinaci s krajkovým topem. Pro zvláštní příležitosti zvolte sandály na platformě s jehlovým podpatkem – kombinujte je s látkovými kalhotami s klasickou košilí nebo s rozšířenými šaty. 

Módní a pohodlné boty na platformě

Sneakersy na platformě – sportovní obuv v překvapivé verzi

Původní móda pro sneakersy ve stylu ugly shoes se vyvinula v dnes módní boty na platformě. Sportovní stylizace s nimi získají extra charakter, zatímco casualové dostanou zajímavý nádech. Outfity, které si oblíbily známé osobnosti z oblasti módy, se skládají především z pohodlných teplákových souprav. Kromě klasiky módního pohodlí můžete v roce 2023 vsadit na komplet sestávající z hnědých žebrovaných pletených midi šatů – toto je střih, který bude vypadat skvěle s béžovými sneakersy na platformě. Ideální je také plisovaná midi sukně a oversize svetr, který doplní celek.

Jak nosit boty na platformě a s čím je kombinovat

Stylové a stabilní kozačky – zimní boty na platformě 

Trendem letošního roku jsou také boty s barevnou podrážkou na platformě – červený akcent černých bot Vás odliší od davu. Vyberte si mušketýrky se svrškem sahajícím nad kolena a pevným podpatkem typu sloupek. Co nosit k botám na platformě? Zkombinujte je s krátkou koženou sukní a rolákem nebo, pro trochu elegantnější vzhled – s košilí. Alternativou jsou mini šaty s přizpůsobeným střihem, které kromě kozaček na platformě skvěle doplní klasický trenčkot. Příznivci rockerských stylizací se mohou inspirovat kozačkami na platformě s traktorovou podrážkou a vázáním. Kožené boty vytvoří úspěšnou stylizaci s koženou mini sukní a krátkým svetrem.

Obliba bot na platformě vybízí k módním experimentům. Různé styly obuvi se silnou podrážkou nabízejí téměř neomezené možnosti sestavení stylových setů. V nejnovější kolekci Wojas jsou představeny nejmódnější boty na platformě pro nadcházející měsíce. Doporučujeme Vám, abyste si ji prohlédli!

Trendy 2023. Podívejte se, co bude králem v nadcházejících sezónách!
Předchozí
Trendy 2023. Podívejte se, co bude králem v nadcházejících sezónách!
Móda z roku 2000 se vrací. Jak se oblékat ve stylu Y2K?
Další
Móda z roku 2000 se vrací. Jak se oblékat ve stylu Y2K?