Wpisz i naciśnij enter

Jaké boty se hodí k růžovým šatům?

Jaké boty se hodí k růžovým šatům?

Vytvoření dokonalého outfitu spočívá ve sladění jednotlivých kusů oblečení tak, aby působily harmonicky a elegantně. Mnoho z nás si klade otázku: "jaké boty mám zvolit k růžovým šatům?" - odpověď závisí na odstínu růžové, příležitosti nebo našich osobních preferencích. Jaké boty k růžovým šatům budou ideální volbou? V dnešním článku Vám představíme několik osvědčených kombinací.

Boty k růžovým šatům – jak si vybrat?

Při výběru bot k růžovým šatům, byste se měli zaměřit především na odstín samotných šatů. Boty k pudrově růžovým šatům nebo k šatům v sytě růžové barvě by měly splňovat trochu jiná kritéria. Jakou barvu k růžovým šatům v různých odstínech? Napovíme vám!

béžové lodičky k růžovým šatům
stříbrné sandály k růžovým šatům

Jaké boty nosit ke světle růžovým šatům?

Světle růžové šaty v jemném a romantickém stylu jsou ideální volbou pro jarní a letní dny. K tomuto odstínu se skvěle hodí boty v neutrálních barvách, jako je béžová nebo bílá. Doporučujeme zejména elegantní, béžové lodičky, které dodají celé stylizaci jemný nádech. Do práce nebo na každodenní nošení se však ke světle růžovým šatům hodí i černé mokasíny. Doporučujeme zejména kožené s kovovými ozdobami, které najdete v sortimentu Wojas. Jejich masivnější podrážka celou stylizaci rozbije a dodá jí výraznější šmrnc.

styling s botami, které ladí s růžovými šaty

Boty k pudrově růžovým šatům

Jakou barvu bot zvolit k šatům v této verzi? Pudrově růžová je velmi ženský a elegantní odstín, který je ideální pro slavnostní příležitosti. K těmto šatům se skvěle hodí stříbrné dámské sandály, které celou stylizaci elegantně dotvářejí. Pudrově růžová je ideálním výchozím bodem pro experimentování s doplňky a šperky. Stylizaci s pudrovými šaty můžete doplnit velkými náušnicemi ve tvaru kruhu a růžovou kabelkou baguette. K pudrově růžové můžeme vždy zvolit i černou. Černé kožené pantofle s pletenými, prošívanými pásky se skvěle hodí k růžovým šatům a dodají celé stylizaci elegantní nádech. Tato volba je také odpovědí na otázku, jaké boty nosit k pudrově růžovým neformálním šatům – tento model je ultra pohodlný a neomezuje v pohybu. K pudrově růžové můžeme také vždy zvolit černé lodičky, jako bezpečný a klasický doplněk našeho vzhledu. 

boty, které ladí s růžovými šaty
boty, které ladí s tmavě růžovými šaty

Jaké boty nosit k tmavě růžovým šatům?

Jaké boty se hodí k růžový šatům v jejich výrazném vydání? Tmavě růžová je odvážnější barva, ale stejně stylová. Doplňte ji botami v klasické černé barvě, které dodají stylizaci kontrast a zdůrazní barevnou hloubku šatů. V tomto případě se samozřejmě hodí černé lodičky – nenahraditelná klasika. Můžeme také s jistotou vsadit na černé sandály na sloupku. Pokud se rozhodnete pro model na ploché podrážce, zvolte ty s jemným kovovým zdobením, což dodá celkovému vzhledu módní nádech. Nezapomeňte, že výrazné barvy jsou v módě a tmavě růžová si získává stále více příznivců, a to i díky slavné stylizaci Margot Robbie z natáčení filmu "Barbie". Pokud tedy přemýšlíte, jaká barva bot k tmavě růžovým šatům bude ideální – zvolte černou. 

návrh bot, které ladí s růžovými šaty

Jaké boty nosit k růžovým svatebním šatům?

Při výběru svatební obuvi musíme mít na paměti především pohodlí. Dlouhé hodiny na tanečním parketu mohou být pro Vaše nohy únavné, proto zvolte pevný podpatek nebo pohodlný klínek. Svatba je však také skvělou příležitostí pro módní experimenty. Vždyť právě svatební hostiny se hemží kreacemi nejrůznějších střihů a barev, které upoutají pozornost. Proto při odpovědi na otázku, jaké boty zvolit k růžovým svatebním šatům doporučujeme zlaté dámské lodičky nebo růžové dámské sandály – v závislosti na odstínu šatů. Takový akcent jistě dodá Vašemu svatebnímu looku šmrnc.

návrh béžových bot, které ladí s růžovými šaty

Jaké boty nosit k růžovým šatům? Zvolte si pohodlí

Objevily se ve Vašem šatníku růžové šaty? "Jaká barva bot se k nim hodí?" nebo "Jaké doplňky k tomu?" jsou jedny z prvních otázek, které Vás napadnou. Nezapomeňte však, že sladění bot s šaty není jen otázkou barvy, ale také stylu a pohodlí. Vyberte si boty, které zdůrazní Vaši individualitu a zajistí Vám pohodlí po celý den.

Pokud hledáte další módní inspiraci, podívejte se také na našeho průvodce obuví pro zelené šaty.

Jaké boty se hodí k hnědým šatům?
Předchozí
Jaké boty se hodí k hnědým šatům?
Stylizace pro svatbu 2023. Jak se oblékat módně a elegantně?
Další
Stylizace pro svatbu 2023. Jak se oblékat módně a elegantně?