Wpisz i naciśnij enter

Stylizace pro svatbu 2023. Jak se oblékat módně a elegantně?

Stylizace pro svatbu 2023. Jak se oblékat módně a elegantně?

Svatba je výjimečnou událostí nejen pro nevěstu a ženicha, ale také pro hosty. V tento výjimečný den chceme všichni vypadat módně, elegantně a stylově a zároveň se cítit pohodlně a komfortně. Jak se oblékat na svatbu? V tomto článku jsme pro Vás připravili přehled nejnovějších trendů a návrhů stylizací pro svatbu 2023.

Stylizace na svatbu – přehled trendů

Jaké svatební stylizace budou vévodit letní sezóně 2023? Ty, které kombinují svěžest a klasiku, odvážně korespondují s moderností a zároveň poskytují komfort a pohodlí. 

Zde jsou některé z nejdůležitějších trendů svatební sezóny 2023!

  • Letošní svatby budou překypovat stylizacemi v pastelových barvách. Rádi sáhneme po kreacích a doplňcích v pudrově růžové, baby blue nebo mátové barvě.
  • Metalické barvy ovládly trendy roku 2023 a vše nasvědčuje tomu, že se výrazně projeví i v letošních svatebních stylizacích. Boty, kabelky a doplňky ve zlaté nebo stříbrné barvě jsou nejmódnějšími akcenty této sezóny.
  • Zajímá Vás, jak se módně obléknout na svatbu jako host? Vyberte si dámský oblek, nejlépe ve výrazné a syté barvě! To je právě ten look, který bude v této sezóně jedním z nejžhavějších trendů.
  • Pokud jde o svatební módu v létě 2023, není místo pro nudu. Výrazně trendy budou výrazné potisky s květinovými motivy. 
  • Stále častěji se také obracíme ke stylizacím, které kombinují klasiku s pohodlím. Pokud tedy přemýšlíte, jak se na svatbu obléknout módně, aniž byste byli příznivci jehlových podpatků – klidně zvolte stylové sneakersy nebo dokonce tenisky.
žena v černých šatech - styl pro svatbu
boty k černým svatebním šatům

Jak se oblékat na svatbu? Krok k modernosti

Jedním ze silných módních trendů letošního roku jsou stylizace pro svatbu v moderním tónu. V roce 2023 se do popředí dostávají šaty jednoduchých střihů, překvapivých materiálů a moderních, často odvážných vzorů. Dámské obleky – zejména ty v pastelových nebo mentolových barvách – jistě zažijí boom popularity. Dámský oblek v kombinaci s jehlovými podpatky je volba, která jistě ovládne letošní svatební hostiny.

červený styl na svatbu

Moderní svatební stylizace mohou mít mnoho podob a zahrnovat zcela odlišné prvky. Ve svatebních sálech nebudou chybět ani monochromatické stylizace, tedy stylizace, kde převládá jedna barva. Při takové stylizaci je samozřejmě důležité zvolit správné doplňky a příslušenství – doporučujeme zejména sandály na podpatku v kontrastní barvě, které celému outfitu dodají elegantní nádech.

červené boty na svatbu

Jak se oblékat na svatbu 2023? Na letošních večírcích se objeví také kombinace založené na topu a sukni se vzdušným střihem. Tento look lze volně doplnit pantofli na podpatku nebo klínku.

rozšířené světlé šaty na svatbu se stříbrnými botami
stříbrné svatební sandály

Elegantní stylizace pro svatbu

V klasické eleganci byla vždycky síla. Zejména pokud se chystáte na svatbu. Stylizace v tlumených barvách, doplněná elegantními šperky a jehlovými podpatky je volbou, která nikdy nevyjde z módy. Nepostradatelné jehlové podpatky jsou prvkem, který nám dodává sebevědomí a zároveň dodává celé stylizaci klasický nádech. Pro elegantní vydání jsou ideální také overaly nebo dámské obleky, které budou letos jistě triumfovat mezi svatebčany. 

zlaté boty, které budou ideální pro svatbu v roce 2023
béžové lodičky, které se budou hodit na svatbu v roce 2023

Jak se obléknout na svatbu, když chcete spojit eleganci a pohodlí? Elegantní šaty nebo oblek skvěle doplní baleríny. Boty, které si Pařížanky zamilovaly, zažívají skutečný boom popularity a budou dokonalou součástí svatebního outfitu. Elegantní svatební stylizace může jít bezpečně ruku v ruce s komfortem a pohodlím.

žena v modrých šatech a černých botách - styl pro svatbu 2023

Svatba – stylizace v boho stylu

Boho styl je nedílnou součástí svatební módy. Není divu! Módní odkazy na přírodu, dlouhé a vzdušné šaty nebo vzdušné kalhoty s halenkami typu “open shoulder” dodávají našim outfitům ženský nádech. Zároveň se v nich cítíme naprosto uvolněně a pohodlně. Pokud přemýšlíte, jak se obléknout na svatbu v boho stylu, doporučujeme dlouhé šaty a sandály na podpatku – ty zdobené ozdobným vázáním a pásky. Váš look dokonale doplní květinové čelenky a jemné šperky. Sníte o plochých botách na svatbu, ale nejste si jisti, zda se budou hodit k letošním trendům? Boho stylizace vytváří prostor pro tento typ experimentování. Celou stylizaci doplňte letními sandály nebo pantofli na plochém podpatku – můžete se těšit z okouzlujícího a pohodlného looku v jednom.

tmavě modrý dámský styl na svatbu 2023
dámský oblek - styling na svatbu

Nezapomínejme, že při výběru stylizace na svatbu je nejdůležitější pohodlí a pohoda. Věnujme tedy pozornost nejen trendům, ale také tomu, co nám nejvíce sluší a v čem se cítíme nejlépe. 

Svatba je radostná událost, tak ať Vaše stylizace odráží tuto atmosféru a dodá Vám sebevědomí.

Jaké boty se hodí k růžovým šatům?
Předchozí
Jaké boty se hodí k růžovým šatům?
Jak chodit v botách na jehlovém podpatku? Přečtěte si naše osvědčené tipy
Další
Jak chodit v botách na jehlovém podpatku? Přečtěte si naše osvědčené tipy