Wpisz i naciśnij enter

Jaké boty nosit k bílým šatům?

Jaké boty nosit k bílým šatům?

Bílé šaty jsou klasickým základem šatníku, který se hodí pro širokou škálu příležitostí – od neformálního setkání s přáteli přes elegantní večírek až po svatební obřad. Je však důležité zvolit správné boty, které podtrhnou charakter stylizace a jí dodají jedinečný nádech. Doporučujeme, které boty k bílým šatům budou tou nejlepší volbou.

Jaké boty k bílým šatům? Čemu věnovat pozornost?

Jedním ze základních atributů ženského šatníku jsou bílé šaty. Které boty v kombinaci s touto klasikou vytvoří stylový a ucelený look? Vše samozřejmě závisí na ročním období, příležitosti a střihu šatů. 

bílé šaty se stříbrnými sandály na vysokém podpatku
bílé šaty se stříbrnými sandály na vysokém podpatku

Pozornost musíme věnovat také barevnému provedení: jaká barva bot k bílým šatům bude ideální volbou? Bílé šaty jsou půvabným základem pro různé barevné kombinace. K bílým šatům se hodí boty v černé, bílé barvě, všech odstínech béžové, pastelových barvách a dokonce i v letošní sezoně mimořádně módní – kovové akcenty. Pokud si rádi hrajete s módou, bílé šaty vytvoří ucelený look i s neonovými barvami – nezapomeňte však, že jde o kombinaci pro méně formální příležitosti. Pokud přemýšlíte, jaké boty se hodí k bílým šatům – věnujte pozornost jejich materiálu a kvalitě provedení. Nejlépe zde budou fungovat kožené modely – kůže se k bílé dobře hodí. Co navrhujeme my? Béžové jehlové podpatky v kombinaci s bílými šaty – set, který musíte mít pro zvláštní příležitosti! Tato kombinace je také odpovědí na otázku, jaké boty nosit k bílým svatebním šatům.

bílé šaty s hnědými botami
bílé šaty s hnědými botami

Bílé šaty – jaké boty podle příležitosti a ročního období?

Už víme, jaké boty zvolit, aby ladily s barvou šatů. A co se týče modelů – jaké boty se hodí k bílým šatům? Vše samozřejmě závisí na příležitosti a ročním období. Baleríny jsou ideální pro stylizace založené na dlouhých bílých šatech v boho stylu. Naopak k bílým sakovým šatům by byly vhodnější kotníkové boty nebo lodičky na podpatku. 

Níže jsou uvedeny modely bot, které se dobře hodí k bílým šatům.

styling s bílými šaty a červenými lodičkami

Jaké boty k bílým šatům? Klasické lodičky!

Jaké boty nosit k elegantním bílým šatům? Doporučujeme lodičky, univerzální obuv, která se hodí téměř ke všemu – včetně bílých šatů. Klasické, černé lodičky dodají Vašemu stylu eleganci a jsou ideální volbou pro slavnostní příležitosti. Pokud chcete svému vzhledu dodat lehkost, zvolte lodičky ve světlých barvách, jako je béžová, pudrově růžová nebo nude.

jaké boty nosit k bílým šatům Béžové lodičky!
jaké boty nosit k bílým šatům Béžové lodičky!

Boty k bílým šatům – sandály na podpatku

Sandály na podpatku jsou ideální volbou pro letní příležitosti. Při výběru sandálů k bílým šatům máte velkou volnost, pokud jde o barvu – můžete zvolit klasické černé sandály na podpatku, jemné pastelové barvy nebo módní metalické odstíny. Vzdušné šaty v boho stylu se skvěle hodí k sandálům s módními v této sezóně pásky a řemínky. Pokud zvolíte boty s plochou podrážkou, získáte pohodlnou stylizaci pro dlouhé letní procházky.

styling s bílými šaty a hnědými sandály

Jaké boty k bílým šatům? Po stopách Pařížanek

Pokud toužíte po kombinaci pohodlí a elegance, zvolte výše zmíněné baleríny. Budou perfektní volbou pro casualovou stylizaci s bílými šaty. V kolekci Wojas najdete mnoho modelů balerín – od klasických, přes ty se zajímavými vzory až po modely s módními akcenty, jako jsou přezky nebo flitry. Baleríny také skvěle doplní stylizace založené na bílých šatech s módními výřezy této sezóny – tyto klasické boty Vám umožní vytvořit stylový, ale přesto minimalistický look.

zlaté balerínky k bílým šatům
zlaté balerínky k bílým šatům

Bílé šaty – jaké boty, pokud Vám záleží na pohodlí?

Bílé šaty ve spojení se sportovní obuví jsou módním hitem této sezóny. Taková stylizace je nejen pohodlná, ale i trendy. Zvolte bílé nebo béžové sneakersy, které doplní vzhled, dodají mu "městský" nádech a podtrhnou Váš ležérní styl.

bílé tenisky s bílými šaty

Boty k bílým šatům – kotníkové boty

Pro chladnější dny zvolte kotníkové boty. Ty se mohou pohybovat od klasických elegantních modelů na podpatku až po ty v boho stylu na ploché podrážce. Při výběru bot mějte na paměti, že bílé šaty jsou univerzální a jsou základem Vašeho šatníku – boty tak mohou být zajímavým barevným akcentem. Nebojte se proto hnědé, která skvěle doplní stylizaci s bílými šaty. 

hnědé boty s bílými šaty

Při výběru bot k bílým šatům, máte opravdu velkou volnost. Nejdůležitější je, aby boty odpovídaly charakteru stylizace a byly vhodné pro příležitost, na kterou je plánujete nosit. V nabídce Wojas najdete mnoho modelů, které skvěle doplní stylizaci s bílými šaty – od elegantních lodiček přes pohodlné baleríny až po módní sportovní obuv. Vyberte si model, který podtrhne Váš styl!

Hledáte inspiraci pro barevné kombinace? Podívejte se na náš článek, ve kterém doporučujeme, jaké boty k zeleným šatům budou hitem.

Stylizace s červenými jehlovými podpatky. S čím a jak je kombinovat?
Předchozí
Stylizace s červenými jehlovými podpatky. S čím a jak je kombinovat?
Jak se obléknout na pracovní pohovor? Zjistěte si klíčová pravidla
Další
Jak se obléknout na pracovní pohovor? Zjistěte si klíčová pravidla