Wpisz i naciśnij enter

Módní boty pro jaro 2023 – co budeme nosit tuto sezónu?

Módní boty pro jaro 2023 – co budeme nosit tuto sezónu?

Jaké budou nejmódnější boty pro jaro 2023? Trendy v dámské obuvi jsou stále odvážnější, ale stále silně ovlivněné klasikou. Budeme čerpat ze zkušeností z minulých sezón, ale v mnoha oblastech půjdeme ještě dál. Podívejte se na nejmódnější modely bot pro jaro 2023!

Módní boty pro jaro 2023 – dámské modely

Co říkají trendy o nadcházející sezóně? Boty pro jaro 2023 se budou nosit odvážně i prakticky. V trendech obuvi nebudou chybět ozdobné podrážky, hra s formou a kombinování barev, ale velký důraz bude kladen na kvalitu zpracování. Budeme kombinovat klasiku s nádechem fantazie a špetkou vkusu. V nadcházející sezóně uvidíme známé a tolik oblíbené baleríny, kozačky nebo lodičky v trochu jiné verzi. Chybět nebudou ani platformy a prostor pro zajímavá vázání a masivní podrážky.

Módní boty pro jaro 2023

Módní dámské boty pro jaro 2023 – baleríny

Baleríny mají již několik let své stálé místo na vrcholu žebříčku bot, které musíte mít na jaře. Móda pro jaro 2023 se zřejmě nijak neliší! Boty, které jsou ideální pro každodenní nošení, ale také pro zvláštní příležitosti, jsou právě baleríny. Letos věnujte zvláštní pozornost klasickým koženým modelům značky Wojas, které jsou k dispozici v těch nejmódnějších barvách. Pokud chcete zůstat trendy, nezapomeňte si pořídit stříbrné baleríny – jsou absolutním módním hitem nadcházející sezóny!

Módní boty pro jaro 2023
Módní boty pro jaro 2023

Módní boty pro jaro 2023 – kovbojské boty

Módní dámské boty pro jaro 2023? Samozřejmě kovbojské boty! Právě boty této texaské rodačky se skvěle hodí k jarním stylizacím: ať už k sukním, šatům nebo džínům. Ulice letos ovládnou boty v kovbojském stylu v hnědých a béžových odstínech. Nechybí jim ani dekorativní prvky. Milovníkům klasiky doporučujeme velurové kovbojské boty Wojas s vyšším svrškem. Tento model dodá každé stylizaci lehký a jemný nádech.

Módní dámské boty pro jaro 2023
Módní dámské boty pro jaro 2023

Módní obuv pro jaro 2023 – sneakersy

Zajímá Vás, jaké boty budou módní na jaře 2023? Nepochybně to budou dámské sneakersy! Tyto sportovní a pohodlné se pevně usadily v každodenních stylizacích žen po celém světě. Již několik sezón odvážně zdůrazňují své místo ve světě módy a doprovázejí také elegantní outfity. Trendy 2023 slibují ještě větší volnost při výběru sneakersů pro každodenní stylizace: budeme si vybírat modely s vyššími platformami, hrát si s texturami a čerpat z bohatství barev, které pro nás výrobci připravili.

Módní dámské boty pro jaro 2023
Módní obuv pro jaro 2023

Módní dámské boty pro jaro 2023 – na platformě

Nejmódnější dámskou obuví pro jaro 2023 jsou bezpochyby platformy! Dámské sandály na vysoké platformě jsou kompromisem mezi pohodlím a jedinečnou estetikou. Platformy nejen krásně zvýrazní ženskou siluetu, ale také dodají celé stylizaci tolik potřebný šmrnc. Pro zvláštní příležitosti doporučujeme sandály z lícové kůže značky Wojas v červené barvě. Je to model, který Vám ukradne srdce i pohledy kolemjdoucích.

Módní obuv pro jaro 2023
Módní obuv pro jaro 2023

Módní dámské boty pro jaro 2023 – kozačky

Další nejmódnější boty pro jaro 2023? Dámské kozačky! Ty na podpatku a nad kolena, v klasické i ultra ženské verzi. Jsou to boty, které rozbijí naše oversize stylizace, doplní ty romantičtější a smyslnější, a právě v nich přivítáme první teplé dny. Černé kozačky s masivním vysokým podpatkem jsou absolutním hitem nadcházejícího jara.

Módní boty na jaro 2023
Módní boty na jaro 2023

Módní boty na jaro 2023 – dámské kotníkové boty v odvážné verzi

Lodičky jsou jedním z těch modelů, které se staly trvalým módním základem. Boty na jaro 2023 se však budou nosit odvážněji než kdykoli předtím! Kotníkové boty na pevné podrážce, s efektním podpatkem, s kombinovanými texturami, ale i ty vícebarevné a jemně zdobené. Chelsea boty ve stylu rock and roll se budou kombinovat s květinovými a typicky ženskými stylizacemi, zatímco klasické modely budou zakomponovány do oversize stylizací.

Módní boty na jaro 2023
Módní boty na jaro 2023

Trendy boty jaro 2023 – gladiátorky

Módní obuv pro jaro 2023 jsou především dámské sandály ve stylu gladiátorek. Modely sandálů inspirované starověkým Římem jsou plné pásků a řemínků, které si můžeme zavázat kolem kotníku nebo i výš. Velmi oblíbené budou také pohodlné klasické sandály se střihem zpestřením větším počtem pásků. V sortimentu Wojas najdete sandály gladiátorského stylu s jemným podpatkem, které dokonale kombinují eleganci a aktuální trendy.

Módní dámské boty pro jaro 2023 – lodičky

Jaké boty budou módní na jaře 2023? Trendy hovoří ve prospěch lodiček! Ačkoli je tento model s námi již dlouho, letos se dočkáme jeho nové, ještě zajímavější verze. Budeme nosit dámské lodičky v metalických barvách, které jsou jedním z nejžhavějších hitů roku 2023. Rádi také sáhneme po lodičkách s dekorativními prvky.

Trendy boty jaro 2023
Trendy boty jaro 2023

Doufáme, že si s naším přehledem snadno vyberete módní boty na jaro 2023!

Jaké boty zvolit k červeným šatům?
Předchozí
Jaké boty zvolit k červeným šatům?
Stylizace do kanceláře. Módní a elegantní oblečení do práce
Další
Stylizace do kanceláře. Módní a elegantní oblečení do práce