Dámská kolekce

Dámské kožené sneakersy

23 produktů
Kategorie

Kvalitní dámské kožené sneakers se hodí do každého botníku

Pokud máte rády pohodlí, neměly by ve vašem botníku chybět alespoň jedny dámské kožené sneakers. Nejenže vypadají skvěle na pohled, ale zajistí vám potřebný komfort na každém kroku, a to se ani nemusíte vzdávat oblíbeného podpatku.

V naší kolekci narazíte na modely, které jsou vybaveny platformou nebo širokým podpatkem. Základem jsou černé dámské kožené sneakers, které vlastní snad každá milovnice módy. Hravě je zkombinujete s většinou outfitů a obout si je můžete i na formálnější události.

Ve Wojas je pro nás důležitá především kvalita a nadčasový design. Díky tomu si zakoupené dámské kožené sneakers ve vašem botníku jistě pobudou déle než jednu sezónu.

Wojas dámské kožené sneakers – kvalitní zpracování a pohodlí

Už od samotného počátku se při výrobě obuvi zaměřujeme na kvalitu. Výjimkou nejsou ani sneakers boty kožené dámské. U nich se nám podařilo dokonale skloubit ruční řemeslo a moderní technologie. 

Celý proces výroby u nás podléhá přísné kontrole. Vše začíná pečlivým výběrem kvalitní přírodní kůže, která nabízí dokonalou pevnost a odolnost, a tak i dlouhou životnost obuvi. Záležet si dáváme i na zpracování, kdy je pro nás důležitý každičký detail. Ověřujeme pevnost švů, pružnost podrážky a ergonomii obuvi.

V neposlední řadě investujeme spoustu času do návrhu perfektního designu. U něj sázíme na jemné linie, neutrální odstíny a klasický tvar. Výsledkem jsou dámské kožené sneakers prémiové kvality, které si obujete téměř za každé situace. Mezi naše nejprodávanější kousky se řadí především černé nebo bílé dámské kožené sneakers.

Jak vybrat sneakers boty kožené dámské, které vám padnou?

Padly vám do oka naše dámské kožené sneakers? Pak není nic jednoduššího než si jeden pár pořídit do vlastního botníku. Pro milovnice sportu a volnočasových aktivit jsou k dispozici sportovní kožené sneakers. Wojas kolekce je však vybavená i formálními modely, které mnohdy nahradí i klasické dámské kožené polobotky.

Pro načerpání inspirace si projděte náš blogový článek – „Jak stylizovat sneakersy? Podívejte se na módní kombinace této sezóny”.

Bezpečné nakupování
Bezpečné nakupovánís certifikátem SSL
Doprava zdarma nad 500 Kč
Doprava zdarmanad 500 Kč
30 dní na vrácení
30 dnína vrácení